NATO — forsvarsallianse eller verdens største terrorcelle?

Av Are.

are_thmb_fin

Are

NATO er et tema som lenge har fått ut alle piggene hos meg. Min provokasjon skyldes definitivt også det faktum at den påståtte fredsnasjonen Norge er medlem i denne militære forsvarsalliansen. Men er NATO virkelig en forsvarsallianse, eller er det i realiteten verdens største terrorcelle? Ja, du leste riktig. Det er dette jeg tenker snakke litt om i de følgende avsnittene.

Bokstavene N-A-T-O er en forkortelse for «North Atlantic Treaty Organization», og hevdes å være en forsvarsallianse som skal beskytte et tredvetalls medlemsland i Europa og Nord-Amerika mot angrep utenfra. Men hva i all verden har NATO å bestille under fjerne himmelstrøk som f.eks. i Bosnia (1992-1995) og Afghanistan (fra 2001 til dags dato!!). For ikke å snakke om Libyakrigen: hvilken trussel utgjorde Libya ovenfor NATO-medlemslandene?

Den unge Jens Stoltenberg midt på 80-tallet, rett før han ble AUF-leder. Det var den gang han var ung og fortsatt hadde sjeleforbindelse som gjorde ham empatisk. I forkant av at han ble NATOs generalsekretær, måtte det imidlertid «gjøres noe» med ham. Har Jens, én gang så ung og idealistisk, nå blitt utsatt for teknologier som har forløst ham fullstendig fra hans egen sjel? Er det bare en iskald kjøttrobot vi nå ser?

Generalsekretæren, dvs. lederen, i NATO er som kjent ingen ringere enn den tidligere NATO-motstanderen og forhenværende norske statsministeren, Jens Stoltenberg. Stoltenberg ble NATO-sjef ikke lenge etter at han gikk bak Stortingets rygg og meldte Norge inn i Libya-krigen i 2011. Det endte som kjent med at Libya ble bombet tilbake til steinalderen. «Vestlig frigjøring» ble dette kalt, og «fredsnasjonen» Norge var det landet som hadde sluppet flest bomber over libysk territorium. Så trakk den vestlige krigsmaskinen seg brått ut av landet, mens røyken enda steg opp fra ruinene. At den libyske befolkningen ble forlatt i et kaos uten infrastruktur, overlatt i hendene på bevæpnede geriljagrupper, se det ble ikke ansett som viktig. «Det libyske folk var jo tross alt frigjort fra en skrekkelig diktator nå», ikke sant?

Daværende utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide har i ettertid beskrevet Libyakrigen som «riktig». Ikke bare det, hun har også sagt at denne operasjonen var svært godt gjennomført, og at «i Norge er vi med god grunn stolte av vår innsats». Tygg litt på den… Jens Stoltenberg er også av den formening at Libyakrigen var riktig.

I ettertid, som NATO-sjef, har Stoltenberg riktignok tatt kritikk på vegne av NATO i forbindelse med Libyakrigen. Her vedgår han at NATO forlot Libya for tidlig, noe som førte til at befolkningen i landet ble kastet i fanget på bevæpnet gerilja. MEN Stoltenberg bærer tydelig preg av å være tvunget til å vedgå dette, og han gjør det ikke uten å forsøke vanne ut ansvaret. Hør bare her:

NATO-sjef Jens Stoltenberg: «Vi [NATO] gjorde det vi ble bedt om å gjøre, i tråd med FN-mandatet»…. Han er tydelig tvunget til å vedgå NATOs brøde her, men gjør det ikke uten å samtidig forsøke vanne det ut betydelig…

Libyakrigen ble riktignok til fordi man ønsket å fjerne landets daværende statsoverhode Muammar al-Gaddafi. Fordi Gaddafi, etter sigende, var et brutalt monster som undertrykket og drepte sin egen befolkning. Men hvor ble det av dokumentasjon for disse påstandene? Det fantes ikke, på samme måte som det ikke fantes dokumentasjon for å hevde at Saddam Hussain skjulte masseødeleggelsesvåpen i Irak. Men militær invasjon ble det likefullt, både i Irak og Libya, uten annet enn løse påstander om fredsbevarende motiver.

Libya var dessuten et meget velstående land før krigen, med velferdsordninger som selv ikke «mønsterdemokratiet» Norge kan skilte med. I realiteten var Libyakrigen et brutalt folkemord, utført for å hindre at Gaddafi skulle stikke kjepper i hjulene for bankene. Gaddafi hadde nemlig store planer om å forsyne hele Afrika med vann (via en kunstig elv). Og, ikke minst, hadde han planer om å frigjøre Afrika fra det vestlige banksystemet, ved å innføre en ny og uavhengig afrikansk valuta forankret i gull. Libyakrigen er bare nok en understrekning av at alle kriger er bankenes kriger… Og NATO er bankenes fotsoldater.

Nå er NATO ute og rasler med sabelen igjen, denne gang i Ukraina. Etter eget sigende er årsaken til NATOs tilstedeværelse i Ukraina at alliansen skal hjelpe Ukraina å demme opp for aggressiviteten til Russland.
– Det sender et signal om at Nato er der for å forsvare alle allierte, uttaler Jens Stoltenberg.

Så kommer det litt «pikante» spørsmålet: er Ukraina NATO-medlem? Nei. Så hva slags beskyttelse av medlemslandene er det Stoltenberg snakker om her? Når Stoltenberg i tillegg følger opp med å si at han ikke ser situasjonen i Ukraina som «noen umiddelbar trussel mot noen av NATOs medlemsland», ja da bør de fleste lure på hva som skjer.

Til slutt: De aller fleste nærer en aversjon mot å mistenke noe konspiratorisk, selv når det kommer til kriger, deriblant NATOs. En slik naivitet er hva jeg vil karakterisere som nærmest samfunnsfiendtlig, i alle fall i den grad disse naive menneskene går i strupen på de som våger påpeke disse åpenbare konspirasjonene. Og disse menneskelige pitbull-terrierne teller mange(!) NATO er slett ingen forsvarsallianse. Det er trolig verdens største terrorcelle, en ulv i fåreklær. Det vil si, US Army slår vel NATO hva størrelse angår, men dere skjønner hvor jeg vil… Utfordringen er å greie åpne tankene tilstrekkelig og ta inn hvor dypt det egentlig stikker. Hvor tjukk er denne konspirasjonsløken egentlig? Kanskje ordene til den eminente etterforskeren Lauren Moret kan gi en pekepinn om akkurat det…

Her er Lauren Moret, en utmerket etterforsker innen skjulte maktforhold og tilhørende kriminalitet. I dette klippet snakker hun om hvordan det eksisterer et globalt samarbeid mellom supermakter, hvor hemmelige, raffinerte mind-control (tankestyrings-) strålerelaterte teknologier er implementert over alt i vår hverdag. På ett tidspunkt i dette videoklippet snakker hun om den kalde krigen, hvor hun røper hemmeligheten om hvorvidt supermaktene virkelig er fiender eller ikke…

Ingenting skaper større fortjeneste for bankene, og ingenting utarmer Jordas befolkning mer enn krig. Tradisjonen er at bankene finansierer begge parter i en krig, og på denne måten sylter de i bunnløs krigsgjeld. Jamnfør Eustace Mullins, en av de mest fremragende historikerne vedrørende moderne historie, oppdaget at pengene til opprusting av Hitler-Tyskland ble sluset gjennom Bank of England(!) Penger og dominans er hva dette går ut på, og NATO er én av armene til denne maktblekkspruten.

Som en kuriositet kan jeg nevne at en nå avdød venn av meg havna i fengsel på et tidspunkt, og her støtte han på en tidligere NATO-offiser. Sistnevnte satt visstnok inne fordi han av samvittighetsgrunner hadde nektet å utføre noe han hadde blitt pålagt av NATOs ledelse. Min venn fortalte meg at denne offiseren hadde betrodd ham historier som overgikk all fantasi.
– Jeg fikk bekrefta alle mine verste mistanker om hva NATO faktisk holder på med! Ikke bare det, jeg skjønte at det faktisk stakk mye dypere enn som så!

Uheldigvis nådde min gode venn, Dann, å gå bort før han fikk fortalt meg detaljene fra samtalene med denne NATO-offiseren. Det er informasjon jeg gjerne skulle likt å visst…

Én dag, når «teppefall» skjer, vil det nok framkomme hvilken terrorcelle NATO i realiteten er. Dette vil også være dagen da folk vil skjønne mer av «damebedåreren» Jens Stoltenbergs sanne vesen… Når den tid kommer vil også aktører som Eriksen Søreide, Støre, Solberg, pluss en hel haug av andre svindlere i politikerdress framstå i sitt sanne lys. Bring it on!

Her finner du mer relevant lesning fra Hans Kristian Gaarders hånd (RIP <3): «Libya før og etter NATOs herjinger og den norske «firerbandens» delaktighet«

Vi er avhengig av dere for å holde bloggen gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle, og vi bruker mye av tiden vår på det. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, donere via nettbank eller Paypal ved å klikke HER, eller handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! 🙂

Ett svar til “NATO — forsvarsallianse eller verdens største terrorcelle?”

  1. Anki sier:

    Oh yesss. Hvermansens kognitive kapasitet har ikke muligheter til å prosessere dette. For de som kan sin Icke, eller Gaarder, eller Fullford, eller you name it, er jo dette velkjent stoff. Skal bli artig når det nå rakner for alvor 🙂

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: