Australsk sykepleier sier helsevesenet er overbelastet som følge av Covid-19. Men – OBS! – det er VAKSINESKADENE som er årsaken!

Av Are.

are_thmb_fin

Are

Jeg skriver denne artikkelen basert på en tankevekkende video jeg snublet over (se nederst). Det dreier seg om en sykepleier som blir intervjuet av pressen under en demonstrasjon i byen Adelaide i Sør-Australia. Hvorfor er dette så interessant, spør du kanskje? Da kan jeg ile til og fortelle at denne sykepleieren ikke er alene om å stå fram med følgende budskap: Det er alle de vaksine-skadede menneskene som nå overbelaster sykehusene. 

På spørsmål om hvor mange sykepleiere det australske helsevesenet må regne med å miste som følge av at de nekter å la seg vaksinere mot Covid-19, svarer hun «minst 2 500 bare i Sør-Australia». Men antyder over 100 000 nasjonalt. Og hun fortsetter: «Systemet er ikke i ferd med å bryte sammen, det har allerede brutt sammen!»

Hun forklarer at de hyppige lydene fra ambulanse-sirener er pasienter med vaksineskader som fraktes til sykehus. Videre åpenbarer hun en sterk skepsis ovenfor over vaksinen mot Covid-19, og karakteriserer den som hasteutviklet. Som hun sier: «Vi vet dette ikke er noen trygg vaksine. Man kan rett og slett ikke utvikle en trygg vaksine på 4-6 måneder, det tar vanligvis 20 år». Hun spør retorisk om Australia egentlig er en testskål for uttesting av vaksiner.

Dere får selv lytte til resten av dette tankevekkende intervjuet under (7 minutter):

Australsk sykepleier redegjør for situasjonen rundt Covid-19 og vaksinen…
(Se hel-skjerm versjon her).

Donasjoner er det som holder bloggen vår gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle, og vi bruker mye av tiden vår på det. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, donere via nettbank eller Paypal ved å klikke HER, eller handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: