Spres grafénoksid i miljøet nå?

Av Are.

are_thmb_fin

           Are

Kan det være at de kreftene som også står bak korona-bedraget nå sprer én av vaksineingrediensene i miljøet rundt oss? Jeg sikter til grafénoksid, ingrediensen som Pfizer hadde forsøkt å skjule i sin vaksine.

I følge den garvede etterforskeren og varsleren Kerry Cassidy har de forsøkt å dytte dette stoffet inn i kroppene våre via chemtrails, noe som har pågått i minst 10 år nå. Såfremt det virkelig er grafénoksid vi ser på videoen under, må man spørre om det vi ser er resultatet av 10+ år med spraying av chemtrails? Eller har de andre måter å spre dette stoffet i miljøet på? Det virker unektelig å være ganske store mengder av det i sanden på stranda – sjekk video.

Maktkabalens våte drøm har lenge vært å kunne injisere grafénoksid i oss, og den drømmen gikk i oppfyllelse med vaksinen mot Covid-19. (Hvis ikke før). På denne måten har de radikalt økt mengden av dette stoffet i kroppene våre.

Grafénoksid er magnetisk og leder strøm, pluss at det har en betydelig gifteffekt i kroppen. Det er også i stand til å krysse blod-hjerne-barrieren, og derved trenge inn i hjernen vår. Disse egenskapene er trolig tenkt utnyttet på måter de vaksinerte verken vet om eller ville like, men mer om akkurat det vil nok framkomme når sannheten en dag kommer på bordet. Vi vet imidlertid allerede at dette stoffet forårsaker hjerte-kar sykdom, hvor dannelsen av blodpropper har vært hyppig rapportert. 60-70 prosent av de injiserte har positive D-dimer tester, som peker på dannelse av mikropropper. Dette vil med stor sannsynlighet ende i konkret blodpropp i løpet av ett til tre år, med alle de komplikasjoner det innebærer. (Ref. lege Christiane Northrup).

For å si det forsiktig: Hvis der er tilfelle at grafénoksid nå snikinnføres i miljøet rundt oss, så burde det reise store spørsmål. Se denne videoen av funn gjort på stranda i Melbourne, Australia (2,5 minutter):

Magnetisk stoff funnet på stranda. Er dette grafénoksid?

Donasjoner er det som holder bloggen vår gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle, og vi bruker mye av tiden vår på det. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, donere via nettbank eller Paypal ved å klikke HER, eller handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! 🙂

5 svar til “Spres grafénoksid i miljøet nå?”

 1. Dialekten tilsier nok heller at man er i Australia og ikke i USA. Hvis jeg skal tippe så vil jeg si at man er i Melbourne.

  Liker

 2. Freeeeedoooom sier:

  Mulig dette bare er jernoksid. Et ganske vanlig fenomen så vidt jeg vet.

  https://thekidshouldseethis.com/post/collecting-black-sand-ocean-beach

  Liker

  • Motstrøms sier:

   Skjønner, men det virker til å være ganske store mengder av det?

   Liker

   • Freeeeedoooom sier:

    Ja tror det, så vidt jeg har lest så er dette ganske vanlig. Finnes visstnok hele strender med «jernsand».

    Ps. Betyr ikke at det ikke spres grafenoksid i miljøet, men å finne jernoksid på strender er nok ikke så uvanlig.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: