Spanske myndigheter: «Vi har ikke sett noe SARS-CoV-2 virus»

Av Are.

are_thmb_fin
Are

Basert på en forespørsel har spanske helsemyndigheter nå vedgått at de ikke har noe SARS-CoV-2 virus i noen av sine laboratorier. Det betyr at viruset som hevdes å forårsake sykdommen Covid-19 ikke er å finne noe sted i Spania. Ikke synes det å finnes noen andre steder heller. Er eksistensen av dette viruset bare en grandios løgn? Dette er noe som har vært hevdet av fagfolk ganske lenge nå, så mye peker i retning av at dette viruset bare er fiksjon. Og DET er et temmelig hårreisende faktum. 

Det er nemlig ikke bare spanske myndigheter som har hatt problemer med å svare for seg. Den irske grave-journalisten Gemma O’Doherty spurte også irske myndigheter om de kunne bevise eksistensen til dette viruset ved å vise til isolering av det, men det kunne de ikke! Det betyr at myndigheter verden over har satt i gang særs harske smitteverntiltak basert på rein spekulasjon.

Den norske befolkning burde stille regjeringen og alle andre impliserte sentrale personer juridisk til rette for det de har gjort mot landet. Man iverksetter ikke tiltak som dette uten i å ha en påvist og høyst konkret grunn. Hva har «sirkus korona» kostet nasjonen? Jeg snakker ikke minst om kostnadene målt i menneskelig lidelse! Men, ja, hva har det kostet oss rent økonomisk? 200 milliarder kroner var et estimat jeg leste i en avis, skjønt jeg er sikker på at det dreier seg om et mye større beløp når alle konsekvenser tas med i betraktningen.

Spanske myndigheter vedgår at de ikke har isolerte prøver
av SARS-CoV-2 viruset

Donasjoner er det som holder bloggen vår gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle, og vi bruker mye av tiden vår på det. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, donere via nettbank eller Paypal ved å klikke HER, eller handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! 🙂

Publisert av Motstrøms

Globetrottere og frie sjeler!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: