Amerikansk sykepleier blåser alarm: Har sett tilstrekkelig med vaksineskadede pasienter, og advarer mot Covid-19 vaksinen.

Av Are.

are_thmb_fin
Are

Her er den amerikanske sykepleieren Jodi A. O’Malley. Hun greide ikke lengre å forholde seg stille vedrørende alle vaksineskadede pasienter hun møtte på jobb, og valgte å risikere egen karriere. Hun tok kontakt med varsler-organisasjonen Project Veritas for å si i fra om alarmerende observasjoner blant pasienter som blir vaksinert mot Covid-19. På videoen under kan vi høre autentiske videoklipp fra sykehuset til O’Malley, hvor personalet O’Malley innebefattet kommer med en rekke oppsiktsvekkende utsagn angående den pågående massevaksineringen mot Covid-19.

Et gjennomgående trekk i disse samtalene er at sykehus IKKE rapporterer inn bivirkningstall på ærlig vis til myndigheter og offentlighet. Det er ikke noen tvil lengre om at bivirkninger og dødsfall av vaksineringen mot Covid-19 finner sted over en lav sko, men uten at folk flest får vite noe om det. Riksdekkende media, «den fjerde statsmakt og folkets vaktbikkje», gjør ikke sin plikt ved å rapportere stoff som dette. Via felles eierskap og den enorme pengesekken drar legemiddelindustrien i trådene og holder tilbake informasjon om tilfeller hvor vaksinen fører til alvorlige konsekvenser for de vaksinerte. I tillegg dikterer vel samme industri i urovekkende grad hva avisene får lov til å skrive i sammenhenger som dette, selv om avisene skulle få tilgang på alarmerende informasjon som dette.

Her er noe av samtalen som fant sted mellom det medisinske personellet på sykehuset (sjekk video under):

Maria Gonzales, lege ved akuttmottak: «Alt dette er bare vrøvl. Nå har en pasient trolig fått myokarditt (betennelse i hjertemuskelen) som følge av vaksinen mot Covid-19. Men de kommer nok ikke til å klandre vaksinen.»

Maria Gonzales: «Regjeringen rapporterer ikke bivirkninger fra vaksinen mot Covid-19. De ønsker å feie det under teppet.»

Dianna Paris, sykepleier: «Det er en skam at mennesker med Covid-19 ikke får behandling slik de skal. Jeg tror de vil at mennesker skal dø!»

Jodi O’Malley, sykepleier: «Covid-19 vaksinen har ikke den effekten den var ment å ha.»

Jodi O’Malley: «Jeg har sett dusinvis av mennesker komme inn med vaksine-bivirkninger».

Jodi O’Malley: «Hvis regjeringen ikke samler inn og rapporterer data vedrørende Covid-19 vaksinen, hvordan skal vi da kunne si at den er trygg og godkjent?»

Jodi O’Malley: «Jeg er ikke redd for å blåse alarm, ettersom min tillit er til Gud og ikke mennesket… Hva slags menneske ville jeg vært dersom jeg visste alt dette… Dette er ondskap på høyeste nivå! Du har FDA og CDC, som begge er ment å skulle beskytte oss, men de er underlagt regjeringen, og alt vi har gjort så langt er uvitenskapelig»

Sykepleieren Jodi O’Malley greier ikke forholde seg stille lenger og varsler her om vaksinen Covid-19. Med gråten i halsen velger hun å kalle det som nå skjer for ondskap på høyeste nivå!

Kilde: Project Veritas.

Donasjoner er det som holder bloggen vår gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle, og vi bruker mye av tiden vår på det. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, donere via nettbank eller Paypal ved å klikke HER, eller handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! 🙂

Publisert av Motstrøms

Globetrottere og frie sjeler!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: