Spansk høyesterettsdom: «Vaksinepass er ulovlig»!

Av Are.

are_thmb_fin
Are

Hadde DU fått med deg denne saken? Det hadde ikke jeg. Dette dreier seg om følgende: Den 18. august 2021 falt det en dom i spansk høyesterett. Dommen fastslo at bruken av vaksinepass er ulovlig — nærmere bestemt at innføringen av vaksinepass i delstaten Andalucia brøt med den spanske lovgivningen.

Under rettsprosedyrene ble det klargjort at det ikke fantes tilstrekkelig dokumentasjon til at barer og nattklubber kunne kreve vaksinepass av publikum. Vaksinepass brøt med den spanske grunnloven. Dommen ble underbygget med at smittespredningen trolig ikke ville blitt mindre med innføring av vaksinepass, faktisk, snarere tvert imot: smittespredningen ble vurdert å kunne bli større med innføring av vaksinepass. For videre å understøtte dommen ble det hevdet at vaksinerte fortsatt ville kunne bli smittet, og at de i så fall også ville spre viruset videre til andre. Det betraktes nemlig som en kjensgjerning at vaksinerte har vært en pådrivende faktor under smitteutbrudd.

I Frankrike nådde man ikke like langt da lovligheten av vaksinepass ble prøvd ut, og tiltakene ble opprettholdt. Av de 27 EU-landene har 22 land nå én eller annen form for sertifisering av vaksinestatus.

Honnør til Spanias høyesterett, som har forfattet en kunnskapsbasert dom. Vi som kjemper mot giftige injeksjoner og medisinsk diktatur, tar med oss hver lille seier på veien fram mot frigjøringen. Fatt mot, for denne galskapen VIL velte og bli historie. Sammenlignet med den skandalen som nå er under opprulling, vil svineinfluensa-skandalen vil framstå som helt ubetydelig sammenlignet med den skandalen som nå er under opprulling. Til da: Spre fakta, få folk til å forstå problemet!

Kilde: Principia Scientific

Donasjoner er det som holder bloggen vår gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle, og vi bruker mye av tiden vår på det. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, donere via nettbank eller Paypal ved å klikke HER, eller handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! 🙂

Publisert av Motstrøms

Globetrottere og frie sjeler!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: