Sprer de vaksinerte farlig smitte? Ting kan absolutt tyde på det…

Av Are.

areVi har vel alle fått høre påstanden om at de Covid-19 vaksinerte mennesker sprer det sykdomsfremkallende overflateproteinet fra vaksinen til sine omgivelser. Folk har stått fram i sosiale media med sine egne opplevelser, hvor det framgår at de har blitt syke av å oppholde seg sammen med vaksinerte. En hyppig forekommende effekt er at tilårskomne kvinner får tilbake menstruasjon, og jenter opplever å få menstruasjon altfor tidlig. Det foreligger også rapportering om en treårig jente med blødninger fra vagina, noe som skyldtes et patogen hun fikk fra den vaksinerte moren.

Av andre symptomer rapportert blant de vaksinerte finner vi tilstander som har med hjerte-kar systemet å gjøre. Blodpropper og betennelse i både hjertepose og hjertemuskel går hyppig igjen, og dette er selvfølgelig svært alvorlige bivirkninger.

I følgende videosnutt kan vi høre en ung jente med et overfølsomhets-syndrom kalt CIRS (kronisk inflammatorisk respons syndrom). Dette syndromet gjør at kroppen hennes opplever en sterk betennelses-respons når hun eksponeres for toksiner i miljøet rundt seg. Det er imidlertid avdekket at mennesker med dette syndromet også kan reagere på virus og bakterier. I videoen forteller hun at hun blir syk av nærkontakt med mennesker som er vaksinert mot Covid-19, noe som tyder på at de vaksinerte sprer et biotoksin til sine omgivelser. Er dette biotoksinet vaksinens overflateprotein?

En ung, jente med et overfølsomhetssyndrom forteller….

Bør vi unngå nærkontakt med de vaksinerte nå? Det vil si, er det de vaksinerte som sprer farlig smitte i disse dager? Absurd, men ting kan absolutt tyde på det…

Donasjoner er det som holder bloggen vår gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle, og vi bruker mye av tiden vår på det. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, donere via nettbank eller Paypal ved å klikke HER, eller handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! 🙂

Publisert av Motstrøms

Globetrottere og frie sjeler!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: