Se opp: Nå kommer de etter barna med giftnåla!

Av Are.

are

Nå har det blitt vedtatt at norske barn ned til 12 års alder få denne eksperimentelle vaksinen, på tross av at denne aldersgruppen omtrent ikke er berørt av Covid-19. De aller fleste barn og ungdommer ville ikke engang merke noe til det om de ble utsatt for smitten. Et argument som ofte blir brukt for å rettferdiggjøre vaksinering av denne aldersgruppen, er at de uvaksinerte vil spre smitten. Det stemmer ikke. Symptomfrie mennesker vil IKKE bidra til å øke omfanget på pandemien via smittespredning. Dette var en kjennsgjerning før koronapandemien ble et faktum, og noe analysebyrået Panda har slått fast – bare sjekk her.

Det er absurd å skulle oppleve at denne høy-risiko vaksinen nå blir sluppet på barn og unge, spesielt ettersom denne aldersgruppen ikke hadde risikert noe som helst uten vaksinen. Det skal nemlig herske liten tvil om at denne hastevaksinen er farlig. Den har allerede nådd å forårsake flere tilfeller av alvorlige bivirkninger og dødsfall enn samtlige andre vaksiner i løpet av de siste 30 år(!)

Her er Peter McCullough, hjertespesialist og professor i medisin. Han har gått dypt inn i problematikken rundt Covid-19 og den tilhørende vaksinen, og han sier det med ord som ikke er til å misforstå:

Professor Peter McCullough forteller at vaksinen mot Covid-19 er farlig!

Tidenes medisinske skandale er under full opprulling i skrivende stund. Det som nå skjer vil få svineinfluensa-skandalen til å blekne i sammenligning! Bent Høie, Steinar Madsen og Preben Aavitsland stod også fram og formante folk om å ta skandalevaksinen mot svineinfluensa i 2009. Nå gjør de det samme igjen, men med en vaksine som er MYE mer skadelig. Disse tre må, sammen med Bjørn Guldvog, Espen R. Nakstad og flere, bli stilt til rette for denne grove uansvarligheten. Det holder ikke å si at de ikke visste…

Donasjoner er det som holder bloggen vår gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle, og vi bruker mye av tiden vår på det. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, donere via nettbank eller Paypal ved å klikke HER, eller handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! 🙂

Publisert av Motstrøms

Globetrottere og frie sjeler!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: