Bolsonaro sier blankt NEI til å ta Pfizer-vaksinen!

Av Are.

are_thmb_fin
Are

Den brasilianske presidenten Jair Bolsonaro sier han ikke akter å ta Pfizers vaksine mot Covid-19. Pfizer har fraskrevet seg alt ansvar for konsekvensene, og, som Bolsonaro så riktig sier: «Hvis en kvinne begynner å gro en bart, eller hvis en mann begynner å snakke med en kvinnelig stemme, så vil ikke Pfizer ha noe med det å gjøre!» 

Bolsonaro gir Pfizer-vaksinen det glatte lag…

Bolsonaro blir i stor grad framstilt som en skurk i vestlige media, men hvor godt stemmer denne beskrivelsen? Blir vi løyet for, og er Bolsonaro tvert i mot en mann som virkelig jobber for å fremme interessene til sitt eget folk? (DET kunne jo i så fall vært et eksempel til etterfølgelse for Solberg-regjeringen…).

Bolsonaro om viktigheten av å opprettholde den brasilianske grunnloven

Mon tro om Bolsonaro snart vil oppleve et «høyst uforutsett dødsfall». Dette har nemlig vært skjebnen til flere andre vaksinekritiske statsoverhoder, blant annet fire fra Afrika. 

For min egen del vil jeg spørre om det kan være lurt å modifisere genuttrykket til de vaksinerte, slik at kroppscellene deres – hjernecellene innebefattet – spyr ut et patogent overflateprotein. Jeg spør også spesielt siden dette proteinet er vist å forårsake hjerte-karsykdom! Hva om de vaksinertes celler ALDRI slutter å produsere dette  patogenet? Moderna uttrykte nemlig at dette var en reell fare ved vaksinen(!)

Nå er det også avslørt at Pfizer skjulte giftig grafénoksid i sin vaksine, under påskudd av at denne ingrediensen var en «forretningshemmelighet». Virkeligheten har blitt villere enn fantasien.

Dette er ikke helsevern, men rein galskap! Hold dere unna denne hasardiøse injeksjonen…

Donasjoner er det som holder bloggen vår gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle, og vi bruker mye av tiden vår på det. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, donere via nettbank eller Paypal ved å klikke HER, eller handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! 🙂

Publisert av Motstrøms

Globetrottere og frie sjeler!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: