Endelig fastslått: Koronavaksinen inneholder giftig grafénoksid og en dødelig parasitt!

Av Are.

areDa regner jeg det som dokumentert at det som opprinnelig var bare ubehagelige rykter, nå viser seg å være tilfelle: Vaksinen mot Covid-19 inneholder faktisk det meget giftige og hasardiøse stoffet grafénoksid. I tillegg er det også avdekket at vaksinen inneholder en dødelig parasitt(!) Det som nå pågår overgår selveste fantasien…

Fagstaben hos La Quinta Columna var trolig først ute med å analysere vaksineinnholdet og påvise at grafénoksid var blant ingrediensene. I tillegg har Pfizer-varsleren Karen Kingston kommet med klare holdepunkter, deriblant patenter, for å kunne hevde at dette har vært et nøye planlagt plott. Vaksinen inneholder faktisk store mengder grafénoksid-nanopartikler (se intervju, del 1 og 2). Denne ingrediensen var noe Pfizer hadde holdt skjult ved å karakterisere stoffet som en forretningshemmelighet. Absurd nok har legemiddelindustrien greid å lobbyere fram en lovhjemmel, slik at det er lov å hemmeligholde sentrale vaksineingredienser på dette viset(!) Galskap!

Nå viser det seg at den vaksinekritiske legen Robert A. Young og hans team har analysert vaksinene mot Covid-19 via omfattende elektronmikroskopering, og de har dokumentert tilstedeværelsen av både grafénoksid og en dødelig parasitt(!)

Legen Jane Ruby redegjør for funnene til Robert A. Young og hans team

Grafénoksid er giftig, og vil på sikt bl.a. radere ut kroppens forekomst av den viktige, naturlige antioksidanten glutation. Det betyr at de vaksinertes immunforsvar vil brytes ned gradvis, med de følger dette spinner på seg. I tillegg vet vi at vaksinen, som ikke er noen vaksine i tradisjonell forstand, vil gjøre at kroppens celler produserer dette sykdomsfremkallende overflateproteinet i uoverskuelig lang tid framover. Vi vet også at dette overflateproteinet er et patogen i sin egen rett, hvor det bl.a. forårsaker hjerte-kar sykdom (blodpropper f.eks.) og infertilitet.

Folk burde spørre seg hvorfor myndighetene fortsetter å tilby en vaksine som har vist seg betydelig mer helseskadelig enn sykdommen den er ment å immunisere mot. Denne vaksinen har – sjokkerende nok – forårsaket flere tilfeller av dødsfall og alvorlig sykdom enn samtlige andre vaksiner de siste 30 år! Og vi vet positivt, bl.a. via en undersøkelse foretatt ved Universitetet i Harvard (USA), at forekomsten av vaksinerelaterte dødsfall og bivirkninger er minst 100 ganger større enn det som er oppført i offentlig tilgjengelige registre. Hvorfor trekkes ikke denne vaksinen av markedet umiddelbart??? Svaret burde gi seg selv…

Imens går vi og venter på avsløringen til høsten: Hva vil skje med de vaksinerte når influensasmitten igjen begynner å sirkulere? Vil vi oppleve det som kalles antistoffavhengig forsterkning og massedødsfall? Dette er i alle fall bekymringen til en rekke fagpersoner. Når kroppscellene, deriblant hjernecellene, hele tiden spyr ut et patogen (overflateproteinet), og grafénoksid agiterer immunforsvaret ytterligere, kan det resultere i at immunforsvaret til slutt går i høygir og angriper kroppen til den vaksinerte.

Tidenes medisinske skandale er nå under full opprulling, og det eneste fornuftige å gjøre i tiden som kommer er å beskytte deg selv og ungene dine mot denne dødssprøyta! Ja, for du visste vel at de nå kommer etter barn og unge?

Barn berøres IKKE av koronaviruset, og de bidrar IKKE til å øke pandemien via smittespredning. Så hvorfor – HVORFOR!- skal de gis denne uansvarlige vaksinen?

Referanse: Robert A. Young

Donasjoner er det som holder bloggen vår gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle, og vi bruker mye av tiden vår på det. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, donere via nettbank eller Paypal ved å klikke HER, eller handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk!

Publisert av Motstrøms

Globetrottere og frie sjeler!

2 kommentarer om “Endelig fastslått: Koronavaksinen inneholder giftig grafénoksid og en dødelig parasitt!

  1. En kollega av meg som nylig tok sprøyten meldte meg i dag at han ikke klarte å sykle til jobb, måtte snu på halvveien fordi han følte seg snufsete og slapp. Jeg som ikke har tatt noen sprøyter har ikke vært syk på mange år. Kan det være at immunforsvaret hans har blitt svekket? Jeg frykter det.

    Det er vel AKKURAT det som skjer for manges del, etter at de har fått vaksinen. Immunforsvaret brytes ubønnhørlig ned over tid, og så er det finito…

    Likt av 2 personer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: