Hvor tydelig skal regjeringens bedrag måtte bli for at folk skal reagere???

Av Are.

areHar du fått med deg myndighetenes lovforslag, den såkalte proposisjon 139? Den har følgende tittel: «Lov om informasjonstilgang m.m. for den uavhengige kommisjonen som skal gjennomgå og evaluere myndighetenes håndtering av covid-19-pandemien i Norge (Koronakommisjonen)» – sitat slutt. Dette er nok et slag i ansiktet på det norske folk – hvor tydelig må dette sviket fra vår egen regjering egentlig bli?  

Fra tidligere vet vi at regjeringen fikk gjennomslag for 60 års hemmelighold rundt prosessen som munnet ut i den ekstremt uforståelige og ødeleggende lockdown-politikken. De fleste nordmenn godtok dette forsøket på å dekke over svindel begått av regjeringen. Men i følge proposisjon 13 ville de i tillegg nedlegge forbud mot at informasjonen som denne (påstått) uavhengige kommisjonen avdekket ikke skulle ble brukt som fellende bevis mot de impliserte bak lockdown-vedtaket. Bare les paragraf 5 i dette lovforslaget – den sier følgende:

Det norske folk må snart begynne å kalle en spade for en spade og grave hælene i bakken ovenfor dette vanvittige overgrepet vi er vitne til fra den norske regjeringen og kreftene som styrer den. Hvis ikke ender vi opp i det ultimate tyranni; den FN-ledede nye verdensordenen. Vi – FOLKET – er høyst medskyldige i denne begredelige situasjonen, for vi forholder oss tause. Og den som tier samtykker.

Nå er disse galningene, Guldvog, Høie, Solberg osv., ute etter å gi norske barn denne dødssprøyta. Professor Dolores Cahill, med doktorgrad i immunologi, har dette å si om den mRNA-baserte koronavaksinen – hold dere fast:

Dolores Cahill om konsekvensene av å ta mRNÅ-vaksinen mot Covid-19…

Vi snakker her om en forestående massedød blant de vaksinerte!

Barnas framtid avhenger av at DU tar mot til deg og våger stå opp mot galskapen vi nå ser bre seg rundt oss. NÅ!!!

Donasjoner er det som holder bloggen vår gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle, og vi bruker mye av tiden vår på det. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, donere via nettbank eller Paypal ved å klikke HER, eller handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk!

Publisert av Motstrøms

Globetrottere og frie sjeler!

6 kommentarer om “Hvor tydelig skal regjeringens bedrag måtte bli for at folk skal reagere???

 1. Ingenting overrasker meg lenger. Disse maktgale, korrupte j*****e vil gjøre alt i sin makt for å sno seg unna ansvaret sitt. Men om vi skal se positivt på det: kanskje dette er et tegn på at hele dette korthuset av en svindel er i ferd med å kollapse? Selv om de skulle klare å sno seg unna det juridiske ansvaret så må,vi, folket, aldri noengang tilgi de for den skade de har påført (og fortsetter å påføre) landet. Men de har gjort seg skyldige i forbrytelser mot menneskeheten, og jeg er overbevist om at de vil få sin straff.

  Ellers fint å se at dere er tilbake, begynte å bli redd for at dere hadde resignert. :-/

  Likt av 1 person

  1. Vi trengte en pause etter stadige Facebookfengslinger, og da de tok fra oss Facebook-gruppa vår med 4500 medlemmer, ja da tok vi en pust i bakken. Dette var selvfølgelig rein sensur – vi gikk for mye imot agendaen. Under denne tiden har vi bedrevet aktivisme «ute på gata», og møtt folk face to face.

   Vi kommer ALDRI til å gi oss – det er det eneste jeg vet med sikkerhet… Vi skal bidra til å snu vanviddet som nå rulles ut i samfunnet.

   Liker

   1. Ja det er forståelig, husk å passe på dere selv opp i denne galskapen slik at dere ikke blir utbrent. Verden trenger mennesker som står opp for det som er godt og rettferdig, og dere to er absolutt av riktig kaliber. Stå på Are og Kiri, godheten vil seire til slutt.

    Liker

 2. Hjelper ikke å komme med lover, som bryter med menneskerettighetene og grunnloven, det straffer heller før enn senere.

  Vanskelig å vekke opp et folk som er delvis hjernevasket, gjennom hele oppveksten av progananda.

  Verdens beste land å bo i, det er typisk norsk å våre god, det norske hus, m. M. Vi har det jo så bra her i landet…
  Må jo stole på myndighetene. Hørt det før?

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: