Den ublide hjemkomsten for Tor…

areHer følger historien til en bekjent, la oss kalle ham for Tor. (Han ville være anonym). Nylig returnerte han hjem til Norge fra et koronarødt land. Reisen gikk tilsynelatende helt fint med hensyn til koronarestriksjonene, men det skulle vise seg å balle på seg etter hvert…

Etter å ha landet på Flesland flyplass i Bergen, tok Tor inn på karantenehotell etter egen fri vilje. Han hadde ingen planer om å la seg teste, og som han selv sier: «Fire supre måltider om dagen, og ei oppreid seng hver kveld til kun kr 500 per døgn er en god deal i mitt hode!» Han fikk vite at han kunne teste seg for koronainfeksjon etter tre døgn, og hvis testen viste negativt resultat, skulle han få lov til å forlate hotellet. Men, som sagt, Tor aktet ikke å la seg teste. Dessuten hadde han et ønske å fortsette å bli oppvartet på hotell til en rimelig penge. Han klargjorde derfor at istedenfor å bli testet, ville han forbli på dette hotellet, eventuelt overført til et annet hotell de neste ti dagene.

Per i dag, torsdag 5. juli 2021, har Tor vært på hotellet i fem dager. Tidligere i dag ble han kontaktet av «koronapolitiet» (myndigheter) som ville tvinge ham til å ta koronatesten med det samme. Han ble fortalt at hvis han nektet, ville det resultere i politianmeldelse. Pluss at han ville bli kastet ut av hotellet — før de forhåndsbetalte dagene var omme. Men Tor bøyde ikke av for presset og sa de bare kunne gå i gang med politianmeldelse og utkastelse. «De kan jo ikke tvangsteste meg, spesielt ikke ettersom jeg har sagt meg villig til å overholde karantenereglene», sier han.

Så lenge Kari og Ola er lydige og går med masker, er de med på å degradere seg selv og videreføre svindelen. Så lenge de forholder seg passive, vil tyranniske krefter valse over de. Stopp galskapen. Motsett deg denne svindelen!

Siste nytt er imidlertid at Tor, etter å ha blitt truet med politianmeldelse og utkastelse, og etter å ha søkt bistand hos menneskerettighetsjurist Marius Reikerås, har fått beskjed om at han ikke trenger ta testen allikevel. Status er nå at de «anbefaler ham å ta testen»… Og, kanskje som et plaster på såret, skal Tor nå få lov til å bo på hotellet tre dager utover de dagene han allerede har betalt for — i tilsammen ti dager.

Akk, ja. Var vi her vitne til at korona-etablissementet fikk kalde føtter og dro til seg fingrene? Og var dette mon tro som følge av at Marius Reierås’ navn ble koblet inn i bildet? Det får bli opp til spekulasjon, og imens ruller koronasvindelen videre… Coming soon to a town near you!

Donasjoner er det som holder bloggen vår gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle, og vi bruker mye av tiden vår på det. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, donere via nettbank eller Paypal ved å klikke HER, eller handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk!

Publisert av Motstrøms

Globetrottere og frie sjeler!

2 kommentarer om “Den ublide hjemkomsten for Tor…

  1. Veldig bra! Det viser seg at ‘myndighetene’ ikke vet hva de holder på med. Min venninne og jeg krysset grensen over til Sverige i verste Corona nedstengning. Ingen spörsmål, ingen testing. Deretter krysset vi grensen fra Sverige til Finland, ingen spörsmål, ingen testing. Deretter krysset vi grensen Finland – Norge. Der holdt Ola kuk oss tilbake i en time fordi vi nektet testing. Vi hevdet hovedpersoner i ‘Folkedomstolen’ og ‘Common Law Court’ hvor de slapp oss igjennom uten noe mere.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: