«Skatt»: En svært enkel sannhet som nesten ingen greier brette tankene rundt…

Av Are.

are_thmb_fin
Are

«Hva, betaler du ikke skatt???! Da håper jeg at du ikke benytter deg av verken skole, sykehus, rent vann, kloakk, strøm eller noen andre samfunnstjenester som vi skattebetalere spleiser på!!!!» Hørt den før? Det har du sikkert, men er det virkelig så beint fram som at man er en snylter dersom man ikke betaler skatt? Nei, det er ikke det. Stadig flere blir nullskatteytere på et samvittighetsgrunnlag. Her er litt om grunnen til at jeg selv har blitt det…

Denne korte artikkelen ble til som følge av en kommentar jeg tenkte at jeg skulle svare på i sosiale media. Jeg tenkte jeg like så godt kunne lage en kort-artikkel ut av det, for siden å kunne henvise til den når jeg havnet opp i stadig gjentagende diskusjoner rundt dette tema.

Her kommer det: Skatt er trikset de bruker for å få oss til å tro at vi alle bidrar til goder, som bl.a. basale samfunnstjenester. I realiteten er skatt en nøye utspekulert kontrollmekanisme hvor vi – befolkningen – blir holdt som slaver. Dette moderne slaveriet er av økonomisk art: vi blir tvunget til å løpe rundt som rotter — derav navnet «rotterace» — i jakten på stadig flere papirlapper, også kjent som penger.

Skatt og pengesystemet generelt er en måte å undertrykke oss på, mens
vi blir forledet til å tro at det er et spleiselag… Skatt er ran!

«Staten», som er fullstendig under hælen på pengesystemet og herskerpakkets banker, krever tilbake rundt 8 av 10 kroner vi tjener. Ikke gjennom inntektsskatt alene, selvfølgelig, men en hel jungel av andre skatter og avgifter. Ta bare det de kaller for moms: 25 prosent av beløpet du betaler i matbutikken går rett til staten. Bare for eksemplets skyld, la oss se hvilke avgifter staten krever av de som eier en bil:

 • Engangsavgifter ved kjøp eller import
 • Omregistreringsavgift ved kjøp av bruktbil
 • Merverdiavgift
 • Trafikkforsikringsavgift
 • Drivstoffavgifter, med CO2-avgift (CO2-avgift ønskes nå tredoblet) som er over halvparten av literprisen
 • Bompenger (hvor kun 15 prosent går til veibygging)
 • Veibruksavgift 
 • Vrakpantavgift

Videre har du avgifter på alkohol, sukker og så videre. Og hva med din egen privateiendom da: har du kanskje nådd å betale ditt eget hus enda en gang i løpet av alle årene du har hatt det i din eie, i form av den årlige eiendomsskatten? (ER det virkelig ditt hus når alt kommer til alt?)

Komparativt sett tilbyr staten oss smuler tilbake i retur for alle avgifter og skatter. Media bidrar til å holde glansbildet av staten og dens avgifter med solskinnshistorier, hvor disse smulene blir presentert og blåst opp som noe kjempepositivt. Total-regnskapet blir aldri lagt fram for oss innbyggere. Dermed blir det holdt skjult hvor utrolig mye uønsket og samfunnsfiendtlig virksomhet vi betaler for via den såkalte skatten. Ta bare alle kriger som finansieres via skattepenger. Det hevdes også at skatten vår betales til Norges Bank, som sjokkerende nok IKKE er eid av den norske stat(!) Hvor vidt dette er tilfelle, har jeg fortsatt til gode å undersøke nærmere. Men hvis DET er sant, burde sannelig flere spinne videre på hva det betyr.

Vi holdes for narr…

Her er den VIRKELIG store og på samme tid enkle sannheten som så forbløffende få greier å brette tankene rundt: VI-HADDE-ALDRI-BEHØVD-Å-HA-ET-SAMFUNN-HVOR-DET-VAR-KREVET-AV-ETHVERT-INDIVID-Å-MÅTTE-KUNNE-BETALE-FOR-SEG. Forstod du det du akkurat leste? Hvis ikke, les det én gang til. Implikasjonen her er at vi, under gjeldende omstendigheter, må greie å skrape sammen nok penger for å kunne ha sjansen til et verdig liv. Hver og én av oss. Hvis vi hadde skjønt at dette systemet / samfunnet ikke hadde behøvd å være slik, men er skapt slik med overlegg for at et lite fåtall – nevnte samfunnsarkitekter, over generasjoner – skal kunne dominere den enorme majoritet fullstendig.

Når du låner et beløp i en bank, er dette penger banken (og de kreftene som kontrollerer den) har skapt fra tom luft. Du, derimot, må slite i årevis på en jobb du kanskje ikke liker, for å kunne tilbakebetale lånet. Med renter, det vil si at du må tilbakebetale MER enn du opprinnelig lånte. Og du tilbakebetaler med tiden din, altså livet ditt, for noe noen andre har skapt fra tom luft og fått deg til å tro har en høy verdi! Veldig god butikk for banken, og tilsvarende dårlig butikk for deg og meg.

Denne grafikken hinter til en annen men allikevel relatert sak, som
gjelder den nåværende skandaløse vaksinen de vil tvinge på oss…

Akk ja, og sånn går no dagan. Helt til vi har fått nok. Jeg tror menneskeheten snart er ved bristepunktet for hva vi kan tåle og finne oss i. Vi har sannelig latt våre herskere tøye strikken langt, nå sist med svindelen antydet i grafikken ovenfor; koronasvindelen. Men ikke fortvil, det blir en ordning med det. Friheten og rettferdigheten VIL seire. Inntil da roper hele universet etter at DU skal være med på å utøve motstand mot det som nå skjer. Dermed vil du også være en ambassadør for det kommende, menneskevennlige samfunnet!

Donasjoner er det som holder bloggen vår gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle, og vi bruker mye av tiden vår på det. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, donere via nettbank eller Paypal ved å klikke HER, eller handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk!

Publisert av Motstrøms

Globetrottere og frie sjeler!

4 kommentarer om “«Skatt»: En svært enkel sannhet som nesten ingen greier brette tankene rundt…

 1. – Når du låner et beløp i en bank, er dette penger banken har skapt fra tom luft.

  Det stemmer nok. Banken har ikke de pengene som boliglån finansieres med. Rentene på lånet er renter på penger banken aldri hadde i første omgang.
  Overskudd per ansatt (rubb og rake, resepsjonister og skrankepersonell, med handelsskole osv) i DNB er 1-2 mill per år = det en lærer klarer å spare opp i løpet av et liv.

  DNB
  Total assets NOK 2.599 trillion (end 2015)[1]

  Samlet utlån var ca. 2 599 000 000 millioner kr. i 2015.
  Så heter det i Media og lærebøker at dette er «innskudd» DNB låner ut. Folk har ikke noe overskudd å sette inn i bank, de har masse gjeld. Vi narres trill rundt.

  Likt av 1 person

 2. Noen av oss har faktisk ikke gjeld , så ikke skjær alle over en kam. Vi har jobbet , betalt skatt og all andre avgifter.og allikevel kunne t reise på ferie 3 ganger i året.men du må gi noe for å få nå.

  Liker

  1. Studielån blir vel 500.000 idag. Det norske systemet skyver risiko for arbeidsledighet overpå folk flest.
   Huslån blir vel i Oslo 4 mill, og det halve andre byer.
   Her vil man normalt for Oslo betale 6 eller 8 mill før huset er nedbetalt. Forskjellen på opprinnelig lån og tilbakebetaling, la oss si 6 mill – 4 mill, går i lomma på banken.
   Men selvfølgelig, hvis noen andre vil betale studiegjeld og hus går regnskapet opp i pluss.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: