Avslørt: Spionprogram har blitt brukt til ulovlig overvåkning av journalister og aktivister!

Av Are.

are_thmb_fin
    Are

Det israelske overvåkingsselskapet NSO Group har solgt sitt overvåkningsprogram, Pegasus, til over 40 land. Nå er det avslørt at dette har blitt brukt til overvåkning av mobiltelefonene til bl.a. en rekke journalister og aktivister.

Dette har blitt avdekket etter flere måneders arbeid utført av rundt 80 journalister, men å plukke ut de som har brukt dette programmet til å spionere er nok ikke like lett. Kundelisten til NSO Group inneholder nemlig rundt 50 000 statlige kunder. Dessuten nekter selskapet å utgi kundelista som viser hvem som har kjøpt inn dette overvåkningsprogrammet, samt hvilke land disse kundene kommer fra. Men det skal dreie seg om cirka 60 kunder fordelt på 40 land. Blant de mulige overvåkede finner vi 180 journalister verden over. Basert på undersøkelser av 67 telefoner utført av Amnesty, er det bevist at spionasjen har vært rettet mot minst 37 journalister og menneskerettsaktivister.

NSO Group vil ikke ta noe ansvar for bruken, og sier at overvåkningen av disse personene har vært i strid med det uttalte formålet for programmet: å overvåke kriminelle og terrorister. Så kan vi jo velge om vi vil tro at dette selskapet virkelig bryr seg noe særlig om hvordan programmet brukes. Jeg tror det ikke. Her snakker vi tross alt om en produsent fra selveste NWO-mekkaet Israel. Sannheten er nok snarere at programmet ble laget NETTOPP for denne typen bruk, dvs. rettet mot samfunnsdissidentene som forsøker avsløre den korrupte staten og bankene, samt herskerpakket som står bak.

Pegasus er ikke det eneste programmet for elektronisk spionasje. Facebook er mye brukt i denne sammenheng, hvor amerikansk etterretning har full tilgang på informasjonen til Facebooks brukere…

Et spørsmål som melder seg her er om noen norske aktører har anvendt dette programmet i denne illegale sammenhengen. Jeg vet, jeg vet, «det er aldeles UTENKELIG at noen NORSKE kan befinne seg på den lista!!!» Ikke sant? Ha, ha… Jeg påstår ingenting i anledning denne saken, men jeg våger allikevel hevde at Norge — «på generell basis» — er et sort korrupsjonshøl. Jeg mener, selv domstolene våre er beviselig i hendene på kjeltringer. Alle absurde domfellelser og den kroniske, rettslige «dokumentasjonssvikten» opp gjennom årenes løp viser det. Så det er LANGT fra usannsynlig at norske interesser står på NSOs kundeliste. Korrupsjonsjegeren Eva Joly har gjort oppdagelser vedrørende omfanget av korrupsjon her til lands, avsløringer som sikkert gjorde mange nordmenn forferdet, men Joly har nok allikevel bare avdekket spissen av spissen av det norske korrupsjons-isfjellet.

Uansett, fortvil ikke. Det vil bli en ordning. Det globale samfunn er nå så polarisert at dette gamle utnytter-systemet snart vil kollapse. «Korona» bidrar til dette ved å marinere befolkningen i smerte, noe som i sin tur vil føre til en folkeoppvåkning. Seint men godt. Og da er det game over for det maktkåte globalistpakket.

Vit at dette er en tid hvor steile fronter dannes non-stop, hvor polariserte energier ligger tykt over landet. Folk flyr i tottene på hverandre og skiller lag over en lav sko, for splid er noe som «ligger i tiden» nå. Slik må det være når et skift holder på å skje. Vær glad, men vær også våken. Og fremfor alt, vær med på å danne en aktiv resistans mot tyranniet de forsøker å spinne oss inn i.

Kilde: NRK

Donasjoner er det som holder bloggen vår gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle, og vi bruker mye av tiden vår på det. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, donere via nettbank eller Paypal ved å klikke HER, eller handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk!

Publisert av Motstrøms

Globetrottere og frie sjeler!

En tanke om “Avslørt: Spionprogram har blitt brukt til ulovlig overvåkning av journalister og aktivister!

 1. Fra linken til NRK
  https://www.nrk.no/urix/tanker-om-klimaendringer-1.15568345

  – Brannsesongen i California starter tidligere og slutter senere hvert eneste år. Klimaendringer blir sett på som hovedårsaken til det. Litt lenger sør, i Florida, forbereder de seg på at orkanen Elsa kan komme til å treffe dem.

  «Klimaendringer blir sett på som hovedårsaken til det»
  Den enkle forklaringen på skogbranner i California er at brannvesenet skaper dem ved hindre naturens normale gang.

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: