Hatten av for overlege Halvor Næss!

Av Are.

are_thmb_fin
Are

De som har vært noenlunde opptatt av absurditetene i forbindelse med denne såkalte pandemien, har vel ikke kunnet unngå å få med seg Halvor Næss? Han er overlege på nevrologisk avdeling ved Haukeland Sykehus i Bergen, og har stukket nesen fram en rekke ganger i de store avisene med ramsalt kritikk av lockdown-politikken! Sist torsdag, den 15. juli 2021, var han ute på nytt i avisa. Denne gangen gjaldt hans kritikk de norske myndighetenes unødvendige vaksinasjon av barn.

Næss gir uttrykk for bekymring når det gjelder myndighetenes beslutning om å vaksinere norske barn og unge. Som han selv sier: «Jeg er skremt av myndighetenes koronatiltak. Det er ingen gode medisinske grunner til å vaksinere unge mennesker». I dette har Næss helt rett, for det har lenge vært klart at de færreste blir syke etter å ha blitt smittet med SARS-CoV-2 viruset. Og dette gjelder i særdeleshet barn og unge, som nesten ikke er berørt av viruset i det hele tatt. De forblir symptomfrie selv om de blir smittet. Vi vet også at symptomfrie mennesker ikke bidrar til å øke epidemien via smittespredning. Så hvorfor barn og unge nå skal vaksineres, tja, si det. Dette har ingen faglig begrunnelse, og som sådan burde denne beslutningen fått langt større motstand enn den har.

I følge Næss er lockdown-politikken fullstendig overdrevet.
– Koronatiltakene har vært og er helt ute av proporsjoner med smittetallene og hvor alvorlig korona er for de fleste. Myndighetene har tatt voldsomt for kraftig i med tiltakene, sier han. Og i dette har han jo helt rett. I forbindelse med akkurat denne pandemien, «korona», ble det vedtatt å ramme hele samfunnet istedenfor den sårbare gruppen av gamle mennesker. Hvorfor det? Hvorfor ignorerte regjeringen advarslene fra folkehelseinstituttet om å droppe lockdown? Igjen, dette er noe som burde oppta langt flere.

Næss går hardt ut mot barnevaksinasjon i
Bergensavisen torsdag 15. juli 2021

I torsdagens artikkel i Bergensavisen tar Næss også opp den meningsløse og utstrakte bruken av munnbind. Han framholder at han selv ikke bruker munnbind på offentlige steder, verken i bussen eller på nærbutikken. For å understøtte sin egen praksis her viser han til studier som viser at munnbind ikke kan stoppe så små virus som dette.
– Det er gjort flere studier som viser at munnbind ikke hindrer influensasmitte. Da virker det ikke mot korona heller.

Næss mener det finnes en langt mer kritisk holdning ovenfor denne vaksinen enn som kommer til uttrykk.
– Jeg er ganske sikker på at det er mange leger som er kritiske til det som skjer, men er redde for å gå ut med det.

Hva så om regjeringens absurde og overdrevne smitteverntak ikke tar slutt?
– Jeg har en oppfordring til det norske folk dersom tiltakene ikke snart tar helt slutt: Da håper jeg folk går i demonstrasjonstog, sier han!

Ha, ha.. demonstrasjonstog altså. Jeg regner med at dette forslaget var et eksempel på en «akademikers diplomati» i praksis. «Demonstrasjonstog» er trolig det sterkeste uttrykk for motvilje og misbilligelse som Næss kunne hostet opp. Men, selvfølgelig, å gå i demonstrasjonstog har liten effekt ovenfor herskerpakket på Tinget, som har iverksatt den feilslåtte politikken som det vi her har vært vitne til. Å gå i demonstrasjonstog er det samme som å spørre en overgriper-stat om lov til å slippe en politikk som er i direkte konflikt med basale menneskerettigheter. Vi må derfor ty til sterkere virkemidler enn demonstrasjonstog ovenfor våre utro politikere, men alt i alt skal Næss ha honnør for å ta til motmæle mot en åpenbar galskap. Hans stemme er viktig! Og demonstrasjoner kan ha en viss positiv samlende effekt på befolkningen, for nå er det sannelig på tide at befolkningen får hodet opp av sanden og begynner å se de grelle fakta rett i øynene. Solberg, Nakstad, Guldvog, Høie, Madsen m.fl. må stilles til rette for å ha ført egen befolkning bak lyset. Disse politiker-edderkoppene danser nemlig etter pipa til globalist-pakket som driver fram den FN-ledede nye verdensordenen. Få vekk alle politikere som bærer FN-pin’en på jakkekragen. Det skulle faktisk borge for litt av et bortfall av norske topp-politikere.

Donasjoner er det som holder bloggen vår gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle, og vi bruker mye av tiden vår på det. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, donere via nettbank eller Paypal ved å klikke HER, eller handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk!

Publisert av Motstrøms

Globetrottere og frie sjeler!

7 kommentarer om “Hatten av for overlege Halvor Næss!

 1. Så bra folkens ! Dere imponerer meg med måten dere analyserer faktaer.Også deres vilje å vise frem sannheten som er synnlig for flere og flere mennesker i hele verden. Bekreftelser for det er demonstrasjonene i mange by i Frankrike, Nederland, England, Hellas…….
  Dessverre her i Norge folk har problem med de to viktige prosesser som foregår i hjernen – analyse og syntese . Disse metoder er ennda mer viktig for alle oss, akkutat nå , når man må orientere seg i en så vanskelig situasjon, når globalistene PRØVER,MEN FÅR IKKE TIL å manipulere oss, vannlige mennesker.
  Derfor slike mennesker som dere har viktig mision som dere gjennomfører via deres innlegg. Bare fotsatt …
  Vennlig hilsen, Tsveti Kirilov

  Likt av 1 person

 2. Demonstrasjoner virker dersom de fölges opp med kontinuerlige demonstrasjoner ved Sionistenes hovedkvarter som fölger:

  Den Israelske Ambassade i Parkveien 35, 0258 Oslo
  Det Mosaiske Trossamfunn i Bergstien 13, 0172 Oslo
  Chabad Lubavitch Organization i Dybwads gate 3A, 0367 Oslo
  CEPI – Coalition for Epimedic Preparedness Innovations i Marcus Thranes gate 2, 0473 Oslo
  B’nai B’rith i Frognerseterveien 22E, 0775 Oslo

  Alle disse adressater er anesteder for dypeste Satanisme på norsk jord og ingen bryr seg. Er det ikke på tide at vi tar eksempel fra danskene som har bedre forståelse om hva det dreier seg om?

  Liker

  1. Det som finnes av high tech firmaer i Israel kjøpes opp av amerikanere. Israel klarer ikke engang å produsere jagerfly selv – eller COVID-19 vaksiner. De er på det nivået. Russerne utraderer israelsk luftvåpen på en dag hvis de vil. En bedrift som Apple har et overskudd = 10 ganger Israels forsvar? Sistnevnte er avhengig av donasjoner liksom al Qaida for å overleve.
   Så skal vil tro at at 90% amerikanske kongressmedlemmene i «i lomma på Bibi» … fordi Bibi sier det?
   Det er myter som frimurerne sprer for at folk skal tro at de selv betyr ingenting i verden.

   Likt av 1 person

 3. Kontinuerlig hjernevask i over 1.5 år gjør noe med folk. Ikke mye motstand som jeg kan se for øyeblikket. Og ikke tror jeg det blir noe bedre heller. Jeg har sett det skje selv. Jeg har møtt folk i jobb og har familie der vaksine er allerede blitt felles aksept. Det er blitt konsent. Som en selvfølge at alle skal ta vaksine. Ingen vill høre om hva de faktisk inneholder. Hva de gjør. Eller hva funksjonen egentlig er. Desperasjonen for å få alle vaksinert handlet aldri om covid. Det er noe de inneholder de ønsker desperat å få i alle. Og rane fellesskapets midler. Ironiske er de sier vaksinen er gratis. Men de tar fra dine og mine skattepenger for å betale den. Så ikke bare er den ikke gratis. Vi betaler for våres egen gift som vi betaler for med felleskapet og atpåtil sier de den er gratis men egentlig bare en unnskylding for å forsyne seg grovt av våre penger og fylle aksjeholderenes posisjoner innad i farmasøyt selskapene. Og så betaler selskapene igjen alle nepene som sitter å spyr ut vaksine propagandaen i vill fantasi om at de gjør det for felleskapetes beste. Jeg finner en form for håp at dere forsatt skriver. Jeg klarer det ikke. For mange som allerede har latt seg lure.

  Takk for artikkel. Lite håp i min ellers pesimistiske værdag.

  Likt av 1 person

  1. Fatt mot, William. Det GÅR veien for menneskeheten. Det er bare mye friksjon akkurat nå om dagen. All problematikk koker ned til spiritualitet / åndelighet til syvende og sist. Eller kanskje snarere mangelen på sådan. Oppvåkningen har gått treigt, bevares, men denne tilstanden vi nå befinner oss i vil ikke vare lenge. Maks noen få år. Muligens langt kortere. Imens: vær motstanden. 😉 Mvh Are.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: