En konspirasjonsteoretikers tanker rundt oppvåkningen…

Av Kiri.

kiri5
Kiri

Har du noen ganger undret deg over andres virkelighetsoppfatning? Kanskje spesielt den til nære og kjære i familie og blant venner? Har du erfart det samme som meg, nemlig at dette er en tid for å si adjø til mange av de du tidligere tilbragte tid sammen med, og en tid for nye bekjentskaper? Jeg tror ikke du og jeg er alene om akkurat dette, men at dette er en ting i tiden. Vi opplever en sjelden sterk polarisering av befolkningen, basert på folks virkelighetssyn.

Jeg tenker at han muligens ikke sover så godt om natta. Den empatiske siden min kicker inn og sier «men stakkars Espen Nakkekotelett, han var vel en gang en uskyldig gutt. Hva skjedde med han siden han ble så kynisk? Hva har de utsatt ham for?» Espen Nakstad har gjort seg til en kjeltring, men det hjelper ingenting at jeg forsøker å trykke perspektivene mine ned i halsen på mennesker som ikke vil se ting for hva de er. Folk ser det de vil se.

Heller ikke jeg ville tidligere blindt akseptere såkalte «fakta», spesielt ikke når det gjaldt tema som jeg oppfattet som uinteressante. Jeg brydde meg ikke særlig om «fakta», ikke før jeg plutselig begynte å ane ugler i mosen angående diverse tema og ble nysgjerrig. Det som vekket meg var saken til de britiske Hampstead-barna. Dette søskenparet hadde vokst opp med en satanisk far, og blitt tvunget til å delta på drap av andre barn. Da, og først da, ble det tent en ild inni meg. Jeg skjønte at samfunnet var på ville veier, og jeg rettet en lommelykt ut i mørket i et forsøk på å kaste lys over ting.

Jeg ble aldri «vekket» av noen, men vekket meg selv. Jeg kan heller ikke vekke andre. Andre må vekke seg selv når de vil, i deres eget tempo. Jeg kan så frø, men ikke tvinge noen til å innse ting. Det er på tide å slutte å tro vi kan trenge oss på andre for å forsøke vekke de. Dropp det. Hvis andre kommer og spør deg om ditt syn, ja da kan du svare de. Hvis ikke, la de i fred. Velg dine kamper med omhu. Hilsen en desillusjonert.

All min kjærlighet…

Donasjoner er det som holder bloggen vår gående!
Are og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle, og vi bruker mye av tiden vår på det. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, donere via nettbank eller Paypal ved å klikke HER, eller handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk!

Publisert av Motstrøms

Globetrottere og frie sjeler!

3 kommentarer om “En konspirasjonsteoretikers tanker rundt oppvåkningen…

 1. UK Delta variant:
  De som var vaksinerte og måtte på akuttbehandling: 69% døde
  De som var ikke var vaksinerte og måtte på akuttbehandling: 31% døde


  Video 24:10–

  Helsedepartementene i US, UK og Norge vil skape offer i US, UK og Norge enn hele VK2 opplagt.

  Likt av 1 person

 2. Det du skriver om her Kiri er noe jeg har tenkt mye på det siste året. Jeg har egentlig aldri helt forstått hvordan hele det tyske folk på 30- og 40-tallet kunne følge nazistene inn i avgrunnen. Jeg har aldri forstått helt hvordan folk kan støtte opp om grusomme og morderiske kommunistregimer… men etter å ha vært vite til den regelrette massepsykosen (for det ER en massepsykose) de siste 18 månedene så forstår jeg det.

  Grunnen er egentlig enkel: folk er ikke i stand til å forstå den ondskap som andre faktisk er i stand til å utføre. Man vil rett og slett ikke innse realitetene. Folk liker heller ikke å utfordret sitt verdenssyn eller å få høre at det de hele livet har trodd var riktig og rettferdig faktisk kan vise seg å være riv ruskende galt. Da er det mye lettere å reagere med sinne og fornektelse. Sagt på en annen måte: det er regelrett skremmende å skulle innse at de som pusher disse eksperimentelle sprøytene faktisk er ute etter å drepe så mange som mulig, og i å ta fra oss så mange friheter som mulig.

  I møte med en slik skremmende virkelighet så velger mange (kanskje ubevist) å klamre seg til en fantasi…. de vil ikke se fakta selv når den slår til de i ansiktet. Men dette fungerer bare en liten stund, før eller siden så kan man ikke lenger ignorere den ubehagelige sannhet… og når mange nok innser at de har blitt lurt så kan det bli stygt. Store grupper av sinte, redde og desperate mennesker er noe av det mest farlige med menneskeheten, slike grupper oppfører seg ikke rasjonelt.

  Som Ayn Rand engang sa: “We can ignore reality, but we cannot ignore the consequences of ignoring reality.”
  Eller fra Henrik Ibsen i Vildanden: ««Tar De livsløgnen fra et gjennomsnittsmenneske, så tar De lykken fra ham med det samme»»

  Ha en god helg, godt å se at det finnes mennesker som deg og Are!

  Likt av 2 personer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: