Når bedraget avsløres (enda en gang) i beste sendetid på TV uten at folk får det med seg…

Av Are.

are_thmb_fin
Are

I denne kort-artikkelen tenker jeg hente fram en «sviske» fra tidlig i april. Temaet er igjen koronakrisen og hvordan et stort kriminelt apparat bak stat / myndigheter og industrikompleks fortsatt makter å puste liv i denne påstått medisinske krisen. Nå synes krisens fasade å rakne i USA med «Faucigate«, og mye kan derfor skje på kort tid framover…  

Men, altså, temaet her skriver seg tilbake til primo april. Det hele fant sted i NRK-studio, i episoden av programmet Debatten som ble sendt den 6. april 2021. Her ser vi Bjørn Guldvog og Camilla Stoltenberg, henholdsvis direktør i Helsedirektoratet og folkehelseinstituttet, bli presentert for de ekstremt lave smittetallene blant norske barn og unge. Denne sendingen gikk på lufta etter at statsminister Erna Solberg én måned i forveien hadde liret av seg en solid dose smitte-fryktporno. Solberg sa da nemlig følgende: «Det er de yngre aldersgruppene som dominerer smitte. Økningen er høyest i aldersgruppen 13 til 19 år». Ved dette ga hun skinn av at smittetallene blant barn og unge var bekymringsverdige.

Nå skal ikke jeg ødelegge moroa for deg som leser dette ved å avsløre mer. I videosnutten under, som er et utklipp av nevnte Debatten-episode, kan du selv se hvordan direktørene ble stilt til veggs av Fredrik Solvang. Solvang drar fram hvordan barn og unge på uforståelig vis blir skadelidende med bl.a. stengte skoler og innskrenket sosialt liv. Dette på tross av at det er ekstremt lave smitte- og sykdomstall i dette alderssegmentet. Gruppen av barn og unge er kort og greit ikke noen smittepådriver i denne pandemien.

Merk: Her gjelder det å være våken og lytte til det som blir sagt i sendingen. Man må ikke bli blendet av tompratet til Guldvog og Stoltenberg, men se det for hva det er. Da vil man skjønne at de «prominente» direktørene får buksene dratt ned av Solvang. De virker faktisk som meitemarker som vrir seg rundt kroken de er tredd på…

Hvor lenge kan herskerpakket fortsette med sin cover-up og greie puste liv i denne oppdiktede krisen deres? Jeg vil hevde at denne svindelen har vært gitt kunstig åndedrett en god stund nå og er langt på overtid…

Debatten 6. april 2021: Programleder Fredrik Solvang stiller direktørene til veggs

(Hele denne Debatten-episoden finner du her).

Donasjoner er det som holder bloggen vår gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle, og vi bruker mengder av tid på det. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å 
1) vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, eller
2) donere via nettbank eller Paypal ved å klikke HER, eller
3) handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Publisert av Motstrøms

Globetrottere og frie sjeler!

17 kommentarer om “Når bedraget avsløres (enda en gang) i beste sendetid på TV uten at folk får det med seg…

 1. Hei! Jeg er enig. Det er på overtid, men jeg vet ikke om du har fått med deg at Solvang og NRK måtte ut og beklage i etterkant. Solvang og crewet hadde visst lest statistikken feil. Etter dette mistet Solvang «bittet».

  Mvh,
  Ivonne

  Liker

  1. Facebook slettet 2 brukergrupper for vaksineoffer med 200.000 medlemmer fordi de snakket om vaksiner [???].
   FHI lager ikke statistikk for hvem som dør av vaksiner.
   Hvis man googler på vaksineoffer finner man svært lite.
   Nettet renses for slike rapporter. Nå vet 5 mill nordmenn ikke at folk dør av vaksiner.

   Liker

 2. Folk hører det de vil høre, som passer deres persepsjon. Men leste på mewe chaten deres at nå har reiseselskaper begynt å nekte forsikring til de vaksinerte. Det blir nok artige tider framover. Babelsk forvirring til nye høyder. Yiiihaaaah!

  Likt av 1 person

  1. Det er neppe lurt å bli puttet på en svarteliste hos Google med tanke på reklameinntekter. Det er mere penger i å selge moteklær på nettet.

   – Wojcicki (FB CEO) admitted back in 2019 during an interview with 60 Minutes’ Leslie Stahl that YouTube pays at least 10,000 people to police and remove controversial content from the video platform, including videos about the Sandy Hook hoax and other false flag events.

   Likt av 1 person

 3. HISTORIE KVIKT
  Michael Yeadon, Ph.D., en biovitenskapelig forsker og tidligere visepresident og sjefforsker for allergi og respiratorisk forskning ved Pfizer, frykter kombinasjonen av vaksinepass og boostervaksiner mot SARS-CoV-2-varianter kan være en del av en masse NEDBENNING Agenda
  Asymptomatisk spredning er en feilaktig kapitalisert for å spre frykt og indusere samsvar. Bare personer som har synlige symptomer på luftveisinfeksjon, utgjør noen helserisiko for andre, for å være en effektiv infeksjonskilde trenger du høy virusbelastning. Hvis du har høy virusbelastning, vil immunforsvaret ditt slå tilbake, noe som alltid induserer symptomer
  Myten om asymptomatisk spredning ble brukt for å rettferdiggjøre Lock Downs, som igjen var et verktøy som vant deg til å gi opp dine friheter og gå sammen med den forsettlige desimering av den globale økonomien og den gamle livsstilen, og derved rettferdiggjøre den store tilbakestillingen
  The Great Reset handler om å overføre global velstand og eierrettigheter til den teknokratiske eliten, og gi dem makten til å kontrollere verdens nasjoner
  Digitale vaksinepass vil danne grunnlaget for en enestående overvåkings- og kontrollplattform som hele livet ditt vil bli bundet til, fra helseregistreringer til biometrisk ID, til et helt digitalt sentralisert banksystem og et sosialt kredittsystem, som alle kan snus av for å tvinge deg til en bestemt oppførsel. – Hvordan markedsfører og implementerer du et finansielt system som ingen ønsker om de forstår dets fulle forgreninger – en endring så stor at den ikke bare vil bety slutten på valutaen slik vi kjenner den, men en total revisjon av suverenitet og individuelle rettigheter?
  I intervjuet ovenfor, som er en del av dokumentaren «Planet Lockdown» i full lengde, deler Michael Yeadon, Ph.D., en biovitenskapelig forsker og tidligere visepresident og sjefforsker for allergi og respiratorisk forskning ved Pfizer, sin synspunkter på COVID-19-pandemien, raske COVID-19-«vaksiner», spørsmålet om muterte virusvarianter og behovet for boosterskudd, og hvordan denne produserte krisen blir brukt for å fjerne oss fra våre sivile friheter.
  Setter du brikkene sammen?
  Yeadon har en grad i biokjemi og toksikologi og en forskningsbasert Ph.D. i respiratorisk farmakologi. Han har brukt 32 år av sin karriere i store farmasøytiske selskaper og 10 år i bioteknologisektoren.
  «Jeg er for alle former for nye medisinske behandlinger, enten det er biologiske stoffer eller vaksiner, små molekyler, kremer, sprayer, salver, hva som helst, men jeg er inderlig mot usikre medisiner eller medisiner som brukes i en upassende sammenheng,» Sier Yeadon.
  “Noen av tingene jeg kommer til å si er ikke gunstige for den nåværende avlingen av gen-baserte vaksiner, og det er [fordi] de blir brukt upassende. Jeg tror ikke de har en tilstrekkelig sikkerhetsprofil til å bli brukt som en slags bredspektret folkehelseprofylaktisk .
  Noen få ting har tillatt meg, tror jeg, å få øye på hva som skjer i verden for øyeblikket. En, jeg har elsket biologi siden jeg var liten. Jeg har fortsatt å lære og å anvende biologi bredt, enten det er farmakologi, biokjemi, molekylærbiologi [eller] toksikologi. Jeg har en veldig bred forankring i alle ting å gjøre med livsvitenskap, når det gjelder helse og sykdom.
  [For det andre] sa en av mine tidligere veiledere at jeg hadde et bemerkelsesverdig anlegg som skilte seg ut over den slags vanlige ting du måtte gjøre for å være visepresident eller administrerende direktør. Han sa at jeg var i stand til å oppdage mønstre i sparsomme data tidligere enn mine jevnaldrende. Så når det ikke er nok data til at folk flest kan bedømme hva som foregikk, ville jeg ofte kunne se det.
  Jeg kunne se et mønster dannes når det ikke var nok informasjon .. Ved denne anledningen tillot det meg ganske raskt å regne ut at det vi ble fortalt om dette viruset og hva vi måtte gjøre for å være trygg rett og slett ikke sant». – Et massivt svindel har blitt begått
  Yeadon starter med å markere de «enorme endringene» som er gjort i Storbritannias tilskrivning av dødsårsaker. Hvis du dør innen 28 dager etter å ha testet positivt for SARS-CoV-2, regnes du som en COVID-19-død, uavhengig av andre underliggende forhold. Det samme ble gjort i USA Som bemerket av Yeadon:
  “Vi har aldri hatt noe så absurd som regelen som nå brukes. Det handler ikke bare om å være uenig faglig. Det er bare tull. ”
  Nedleggelse av virksomheter og å tvinge friske mennesker til å isolere seg gir ingen mening. Yeadon påpeker at bare personer som er syke, som har synlige symptomer på luftveisinfeksjon, utgjør noen helserisiko for andre: – “For å være en god, effektiv infeksjonskilde, må du ha mye virus. Og hvis du har mange virus som angriper deg, kjemper du tilbake. Denne prosessen gir uunngåelig symptomer, ikke bare av og til. Det må alltid skje .
  Og disse menneskene er ikke mennesker som går rundt i samfunnet, for hvis du er full av virus og symptomatisk, er du også syk, og syke mennesker har en tendens til å bli hjemme eller i sengen. »
  Asymptomatisk spredning, som ikke har noe lydgrunnlag, ble brukt til å rettferdiggjøre lockdown, som aldri hadde noe grunnlag i faktum eller vitenskap. Lockdowns ble implementert av helt andre grunner, nemlig for å venne deg til å gi opp dine friheter og din normale livsstil, og for å gjøre deg psykologisk avhengig av at en ekstern kilde forteller deg når det er OK å gjøre hva.
  Det er lydighetstrening og et verktøy for å få verdens befolkning til å følge med den forsettlige desimering av den globale økonomien og den gamle livsstilen, og dermed rettferdiggjøre Great Reset, som handler om å overføre global velstand og eierrettigheter til den teknokratiske eliten og gi dem makten til å kontrollere verdens nasjoner.
  «I utgangspunktet er alt regjeringen din har fortalt deg om dette viruset, alt du trenger å gjøre for å holde deg trygg, en løgn,» sier Yeadon. “Hver del av det … Ingen av hovedtemaene du hører snakket om – fra asymptomatisk overføring til påfyllingsvaksiner [dvs. booster-skudd] – ikke en av disse tingene støttes av vitenskapen.
  Former Big Pharma VP’s Views on Vaccine Passes and Boosters
  ARTICLES.MERCOLA.COM
  Former Big Pharma VP’s Views on Vaccine Passes and Boosters.
  https://articles.mercola.com/…/05/15/planet-lockdown.aspx
  Mercola.com – #1 Natural Health Website
  MERCOLA.COM
  Mercola.com – #1 Natural Health Website

  Liker

 4. Det er ingen legitim unnskyldning for at medisinsk politistat har sluppet løs «vaksiner» for Wuhan coronavirus (Covid-19) når jabs er kjent for å skape og spre «varianter» av sykdommen, advarer den franske virologen og nobelprisvinneren Luc Montagnier .
  Montagnier kaller injeksjonene en ”enorm” og “uakseptabel feil”, og slår alarm om hvordan jabene forårsaker og sprer det kinesiske viruset blant både de vaksinerte og uvaksinerte, noe som vil føre til katastrofe.
  “Det er en enorm feil, ikke sant? En vitenskapelig feil så vel som en medisinsk feil. Det er en uakseptabel feil, uttalte han under et nylig intervju. «Historikkbøkene vil vise det fordi det er vaksinasjonen som skaper variantene.» https://www.chemicalviolence.com/2021-05-21-nobel-prize

  Liker

 5. Del 🙏🙏🙏💖 behandlede er immune mot sars virus vi kjenner pga. spike proteinet er en hybrid av en drapsmaskin. Det er dette som smitter andre behandlede pga. de ikke lenger har et fungerende immunforsvar. Del å spre dette så langt som det kommer fått av Psykiatrisk Sykepleier 🙏Det er nå pandemien kommer … Når de ikke har egne antistoffer blir syke ..
  I tillegg er vi fulle av nano partikler og tekno markene som tar over kroppen .. Jo mer man har jo verre er det … Går på hjernen … Ku … Gal … Osv ..
  Alt dette er åpenbart prøve prosjekter …
  Bilder og minner blir borte … Piping .. Prikking i lemmer .. Trøbbel med søvn .. Balanse .. Tiks https://www.tiktok.com/@topd…/video/6961441193410546949…

  Liker

 6. Natural News) In a factory that produces products, there are mechanisms and machines that churn out those products, and their functioning mechanisms can be controlled, of course, as to how many are produced, how quickly, and when that production line needs to be shut off or shut down.

  Sometimes supply exceeds demand, so there’s no more need to create the product (at least temporarily), or sometimes the products are defective, and the machines must be shut down until the problem is resolved. There are “mechanisms” in our human cells that function in a similar way, controlling quality, quantity and frequency of production, until they are broken or hacked by cancer cells or… wait for it… mRNA vaccine technology.

  Pfizer and Moderna Covid-19 vaccines hijack your cell’s ribosomes and churn out toxic proteins that attack your body – but for how long?
  Let’s take a look at the uncontrolled cell division in cancer cells that’s strikingly similar to the ongoing vaccine situation where human cells are now instructed by mRNA to keep creating toxins in the human body, without any “controls” or “mechanisms” in place to shut down that production. In other words, mRNA manipulates human cells to create antigens your other cells recognize as viral invaders (pathogens) of the body. People with a weak or “compromised” immune system are easily overwhelmed by this constant and growing invasion created from the “dose” of mRNA, about 100 to 200 micrograms, that produce several billion protein particles.

  These protein particles do not replicate like cancer cells, but they are being created uncontrollably by your own cells, so even though they don’t divide, replicate and multiply, they are being produced relentlessly, like a factory, and nobody can seem to answer the question of when they stop producing. Nobody knows how long the mRNA keeps telling your cells to produce more spike protein, and plausibly, it could be many months or even years. Is that enough to kill healthy people too?

  Cancer is the by-product of broken DNA replication, and blood clots caused by mRNA vaccines are the by-product of an overload of abnormal protein production

  Liker

 7. AUSTRALIA: MANY DOCTORS SAYING THEY ARE NO LONGER PREPARED TO INJECT PEOPLE WITH COVID JABSPlay VideoPlay
  Mute
  Current Time 0:05
  /
  Duration 1:15
  1xPlayback Rate

  Fullscreen
  Share

  AUSTRALIA: MANY DOCTORS SAYING THEY ARE NO LONGER PREPARED TO INJECT PEOPLE WITH COVID JABS

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: