Vil vaksinerte nå bli nektet adgang ombord på fly?

Av Kiri.

kiri_150x235Her om dagen laget jeg en trådstart i gruppa vår i sosiale media. Der tok jeg opp muligheten for at de vaksinerte nå kanskje vil oppleve å bli nektet adgang på fly. Jeg fikk en mengde sure oppstøt fra folk som opplevde det som useriøst av meg å poste noe såpass utroverdig. Men nå har MSM kommet på banen og bekrefter det jeg sa….

Sky News Australia melder at flyselskap i Spania og Russland fraråder korona-vaksinerte å ta fly. Begrunnelsen for dette er en bivirkning fra vaksinen, nemlig blodpropp. Her er sendingen (kort video):

11. juni 2021: Sky News Australia melder om flyselskap som
fraråder koronavaksinerte å fly….

Så kan vi jo lure på om anbefalingen snart blir til et forbud, dvs. at de vaksinerte nektes adgang ombord på fly. Det ser i alle fall sånn ut. Hvis dette skulle vise seg å bli slik så er det jo nesten tragikomisk. Myndigheter og industri har hele tiden stått steinhardt på at vaksinen var det ENESTE som kunne redde oss fra denne pandemien, og at vaksinen var det som kunne tilby oss retten til å kunne reise igjen. Vaksinen fikk ALT fokus, selv om vi hele tiden har visst at det fantes effektive kurer som f.eks. Hydroksyklorokin, Ivermektin, sink, vitamin-C og vitamin-D.

Forundrer meg ikke om flyselskap vil innføre adgangsnekt for de vaksinerte. Lurer i så fall på om dette gjør at folk får øya opp for lureriet vi utsettes for. Det er nesten så jeg håper det skjer, siden vi trenger en folkeoppvåkning nå. Hvis ikke folk får huet opp av kvikksanda, vil vi snart være helt fucked.

All min kjærlighet…

Bilde: Av Fabird Blue @ Flickr. Lisens: CC BY 2.0

Donasjoner er det som holder bloggen vår gående!
Are og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle, og vi bruker mengder av tid på det. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å 
1) vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, eller
2) donere via nettbank eller Paypal ved å klikke HER, eller
3) handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Publisert av Motstrøms

Globetrottere og frie sjeler!

3 kommentarer om “Vil vaksinerte nå bli nektet adgang ombord på fly?

 1. Oh yess, bring it on. Etter at jeg konsekvent (ok, nesten) betrakter «galskapen» som bare enda en vekkerklokke og kjærkomment et bidrag til The Great Awakening er det betraktelig enklere både å puste og flire og koble fra den tunge energien der ute…

  Liker

 2. Del 🙏🙏🙏💖 behandlede er immune mot sars virus vi kjenner pga. spike proteinet er en hybrid av en drapsmaskin. Det er dette som smitter andre behandlede pga. de ikke lenger har et fungerende immunforsvar. Del å spre dette så langt som det kommer fått av Psykiatrisk Sykepleier 🙏Det er nå pandemien kommer … Når de ikke har egne antistoffer blir syke ..
  I tillegg er vi fulle av nano partikler og tekno markene som tar over kroppen .. Jo mer man har jo verre er det … Går på hjernen … Ku … Gal … Osv ..
  Alt dette er åpenbart prøve prosjekter …
  Bilder og minner blir borte … Piping .. Prikking i lemmer .. Trøbbel med søvn .. Balanse .. Tiks https://www.tiktok.com/@topd…/video/6961441193410546949…

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: