India-mutanten: Ser vi nå en MASSIV opptrapping i fryktbasert propaganda?

Av Are.

are

Som mange etterhvert har begynt å skjønne, pågår det en propagandakrig vedrørende koronaviruset og dets påståtte herjinger. I en reportasje i Dagsavisen framgår det at det nå dør så mange av denne nye angivelige indiske mutanten, at de nå samler inn ved og kremerer folk i parker. Ja, for de indiske krematoriene er nemlig fullstendig overbelastet…

Her bør man spørre seg selv hvor sannsynlig dette scenarioet er: Hvor lenge må kroppene egentlig brenne og hvor mye varme må til for fullstendig kremasjon i åpen luft? Og hva med de gjenværende skjelettene, skal de ligge der til skrekk og advarsel for allmennheten. Og etterpå kanskje deponeres i massegraver? Dette minner jo mistenkelig om Holocaust, gassing og  krematorier. Er DET tilfeldig? Reportasjer som dette har utvilsomt en dyptgående psykologisk effekt på de som leser dette. Og at slike reportasjer er salgsfremmende for farmasøytisk industri og dens koronavaksine, ja det er åpenbart. Hmmm…

Faksimile fra ‘Dagsavisen

I VG skrives det i anledning denne saken at indere «bare dør og dør og dør». Av andre påstander i VGs artikkel kan man lese ting som dette — sitat:
– Krematoriene er så fulle av lik, at det er som om en krig har skjedd. Ilden brenner døgnet rundt. Mange steder utfører massekremasjoner, flere dusin av gangen. Og om natten, i deler av New Delhi, gløder himmelen.

– Stor oksygenmangel har også ført til at mange kjøper hylser med oksygen på svartebørsen til tidobbel pris – rundt 6000 kroner per hylse. De som har råd betaler jo fordi de er i en desperat situasjon. Men for de fleste blir dette altfor dyrt. (Dette er noe professor i Sør-Asiastudier ved Universitetet i Oslo, Arild Engelsen, uttalte til VG).

Bilder som dette har nok en skrekkinngytende effekt på folk flest

Personlig undres jeg om denne professoren har vært i India og sett dette ved selvsyn, eller om han bare stoler blindt på det vestlige media forteller… Jeg tror jeg vet svaret på det.

Ikke overraskende kaster også den industristyrte Verdens Helseorganisasjon seg inn i debatten ved leder Tedros Adhanom Ghebreyesus, som kaller situasjonen i landet «mer enn hjerteknusende».

Men, såfremt man bare har bittelitt leseferdighjet, framgår det i samme artikkel at de ikke vet hvor skadelig den nye indiske mutanten er, og følgelig heller ikke om det er denne som er årsaken til alle disse påståtte dødsfallene. Akk ja… Men det er kanskje ikke noe å bry seg om? Norge intenderer nå å donere 20 millioner til å avhjelpe situasjonen i India…

Spørsmålet er om artikler som dette bare er ren propaganda. Vi vet i dag positivt at koronakrisen har vært opphauset hinsides gjenkjennelse, og skapt på et falsk grunnlag. For å bringe dette på det rene, er det jo bare å se på tørre tall. Er reportasjer som dette bare ment å skulle ruse propaganda-maskineriet til et turtall på den røde delen av skalaen? Ser vi nå en desperasjon blant kreftene som har stått bak hele denne svindelen forkledd som en medisinsk krise, det vil si: er artikler som nevnt over bare et siste desperat forsøk på å hindre at folk skal våkne og skjønne at vi har blitt bedratt? Jeg tror sjansen er stor for akkurat det.

Her er en dame som oppgir å bo i India, og hun sier klart at medieframstillingen av det som skjer der er fullstendig uten rot i virkeligheten. Hun avslutter slik:
Med mindre du ikke har sett det med dine egne øyne, ikke stol på hva media sier!

En kvinne som bor i India sier media lyver om tilstandene i landet

Kiri fikk en PM på Facebook fra en som kontaktet en bekjent i India. På spørsmål om hvordan situasjonen var i India, svarte denne inderen som følger (sladdet):

En inder om situasjonen i hjemlandet

Jeg oppfordrer alle som enten selv bor i India, eller som har venner og bekjente som bor der, om å rapportere i kommentarfeltet under denne artikkelen, slik at vi kan få bragt på det rene hva som er virkeligheten i India… Eller dere kan rapportere i kommentarfeltet til bloggen på sosiale medier, f.eks. på Facebook eller på MeWe. Kanskje vi sammen kan avsløre en gigant-svindel, og dermed få satt en stopper for dette morderiske plottet?

Donasjoner er det som holder oss og bloggen vår gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom dere setter pris på våre fordomsfrie og ærlige artikler, vurder da å 
1) vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, eller
2) donere via nettbank / Paypal ved å klikke HER, eller
3) handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Publisert av Motstrøms

Globetrottere og frie sjeler!

7 kommentarer om “India-mutanten: Ser vi nå en MASSIV opptrapping i fryktbasert propaganda?

 1. 07/05/2020
  Her er overdkriften
  – Bodies of COVID-19 victims [foto viser en] lie in the streets of Ecuador as death toll across Latin America passes 15,000

  – Back in April, a body was seen laying oustide a clinic for three days in Guayaquil, Ecuador, while another was pictured outside Teodoro Maldonado Carbo Hospital.

  Utenfor et sykehus ??

  Døde av hva?
  . On Tuesday, Forensics experts were pictured attending to the corpse of a 65-year-old man suspected of contracting COVID-19 in Quito.

  For noen år siden forliste en ferge utenfor kysten av Ecuador. De likene ble til «bodies of COVID-19 victims on the beaches» i media ifjor

  Likt av 1 person

 2. Jeg innrømmer det gjerne; jeg begynner å bli litt for enig med dr. Vernon; jeg er møkka lei hjernedøde zombier. Fikk en tel fra x i går – lykkelig over å ha fått første pfizer dose. Jeg spurte; leste du innholdsfortegnelsen; og da ble jeg konspi tvert. Selvsagt stoler han på Bilderbergerbolla, pikkoloen og BigPharma. Det har han jo fått beskjed om. Kognitive evner er muta for godt.

  https://vernoncoleman.org/videos/im-losing-patience-zombies

  Likt av 1 person

 3. Poster denne på nytt, kunne ikke se at den kom gjennom!?

  Dette er ikke noe nytt, sånn har de (MSM) holdt på i et helt år nå.

  – «Massegraver i New York, krise.» – FAKTA: Viste seg å være en vanlig praksis som har vært der i 40 år.

  – «KRISE I SVERIGE, MASSE DØDE» – FAKTA: Når dødstallene var på bordet så viste de seg å være helt innenfor en tiårs-normal.

  – «MASSE DØDE I BRASIL» – FAKTA: Viste seg å være tallfiksing for å blåse opp antall døde av korona. De offisielle dødstallene for 2020 viste seg å være helt innenfor normalen her også.

  – Osv, osv. Man kan se på tall for alle land i hele verden, og fellesnevner er at det ikke har vært noen massiv overdødelighet noen sted. Alt har vært som normalt.

  Sist ut er krigstypene i media nå er altså «massedød» i India. Men om man sjekker på Bitchute for eksempel så vil man se videoer der fra folk som bor i India at det slettes ikke er noen krise. På TV viser de også nå folk som tilsynelatende faller om på gatene, men så viser dette seg å være på grunn av noe helt annet. I tillegg er det ikke uvanlig at folk der sover på gatene. Tror MSM hadde flere saker i fjor også om at det var krise i India.

  Media lyver, lyver og lyver gang på gang, men likevel så fortsetter det store flertallet av hjernedøde zombier å tro på det. Hva skal egentlig til for at zombiene skal få skrudd på hjernen sin? Det er disse zombiene som gjør at grusomme diktatur kan oppstå, zombier som aldri stiller spørsmål men bare blindt følger ordre og tror på alt media sier.

  Det som imidlertid KAN skje nå, det er potensiell massedød på grunn av denne giften som nå sprøytes inn i ignorantene: autoimmun-respons, kreft, hvem-vet hva.

  Det som imidlertid er bombesikkert, det er at disse dødstallene da vil bli tilskrevet nye mutasjoner og varianter… samt de av oss som nekter å ta «vaksinene» (er greit med syndebukker).

  Takk til dere Ari og Kiri, dere gjør en flott jobb for menneskeheten med arbeidet deres.

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: