Advarsel: Hold dere langt unna de vaksinerte!

Av Are.

areVi har blitt grundig innprentet med viktigheten av å ta vaksinen dersom vi noen gang skulle kunne vende tilbake til normaltilstanden. Mengder av uavhengige fagfolk, deriblant en rekke leger, har hele denne tiden hevdet at vi har en enkel kurativ løsning på Covid-19. Blant disse løsningene har vi f.eks. det velprøvde og trygge preparatet hydroksyklorokin kombinert med tilskudd av vitamin-C og sink. Men de eksisterende kurene har hele tiden blitt mistenkeliggjort og feid under teppet av «myndigheter» og legemiddelindustrien som styrer de. Påstanden har hele tiden vært at vi måtte vente på vaksinen, siden den vile være eneste løsning. Hmmm….

Så kom den hasardiøse, genteknologiske vaksinen, hasteframstilt og temmelig langt fra forsvarlig utprøvd. Den er mRNA-basert, hvor et overflateprotein til SARS-CoV-2 viruset er den sentrale ingrediensen. Problemet er at dette overflateproteinet har lignende genetisk informasjon som en rekke av kroppens egne organer, blant annet lever, nyrer og reproduktive organer. Sistnevnte medfører at antistoffene vil feste seg til kroppsvevet i de mannlige og kvinnelige reproduktive systemene (livmor, egg og sædceller), som deretter vil bli angrepet av kroppens immunforsvar. Resultatet er at vi blir infertile og at færre barn blir født. Hvis det skulle foreligge en skjult hensikt om å depopulere Jordas befolkning via vaksiner, må jeg jo innrømme at akkurat bedraget med koronavaksinen er veldig snedig og godt utført.

«Fagfolket», det vil si de fagfolkene som har politisk korrekt informasjon og derfor slipper til i riksdekkende media, har imidlertid uttalt at den genetiske informasjonen i de reproduktive organenes celler ikke er tilstrekkelig lik den til vaksinens overflateprotein. Av samme grunn, hevder de, vil heller ikke immunforsvaret angripe kroppsvevet i disse indre organene. Men en slik uttalelse er på grensen til det useriøse, siden det ikke foreligger noen som helst vitenskap bak disse påstandene. Vi snakker her — på det beste — om salgsfremmende påstander, og i verste fall om ren svindel. Ifølge legen Lawrence B. Palevsky, ser vi allerede at antall tilfeller av dødfødsler og spontanaborter har økt med flere hundre prosent i kjølvannet av koronavaksineringen. Disse tilfellene har blitt rapportert inn til VAERS-databasen, som er et rapporteringssystem for, nettopp, uønskede og utilsiktede negative hendelser som har oppstått etter vaksinasjon.

Men her er det nye: Det finnes et fenomen kalt ‘shedding’. Begrepet hinter til det faktum at vaksinerte mennesker kan spre vaksinenes innhold i et visst tidsrom etter at vaksinen har blitt satt. Og nettopp dette synes nå å være tilfelle for mRNA-basert koronavaksine. Det viser seg nemlig at uvaksinerte kvinner som har vært i nærkontakt med vaksinerte kvinner opplever det samme som de vaksinerte kvinnene. Blant disse symptomene har vi, som nevnt, dødfødsler, blodig menstruasjon og spontanaborter. For tidligere vaksiner har shedding vært et fenomen som har begrenset seg til noen dager eller få uker etter stikket, men i forbindelse med koronavaksinen er det en mulighet for at kroppene til de vaksinerte ALDRI slutter å produsere dette overflateproteinet. Det betyr i så fall at de vaksinerte vil fortsette å spre dette fryktede proteinet til sine omgivelser i all framtid.

Legen Lawrence B. Palevsky forteller her hvordan de vaksinerte blant oss kan utgjøre
den VIRKELIGE smittefaren

Så får det bli opp til enhver å avgjøre om man vil forsøke beskytte seg mot et relativt harmløst virus med en vaksine med andre bivirkninger, så som hjerneslag, hjerteinfarkt, encefalitt (hjernebetennelse), autoimmun sykdom, narkolepsi, leddgikt, blodsykdommer, fødselsskader, Kawasaki sykdom, og død. Valget er fritt.

Merk: Vi har havnet i en prekær situasjon ettersom våre industristyrte myndigheter greide innbille oss at vaksinen var den eneste måten vi kunne få bukt med koronakrisen — en krise som faktisk aldri har vært av medisinsk art, men politisk! Som en følge av dette bedraget mener professor Dolores Cahill av vi nå står ovenfor en periode med massedød blant de vaksinerte.

Menneskeheten må ta tilbake styringen over denne sivilisasjonen, for vi er i hendene på regelrette galninger. Hvor tydelig må det egentlig bli før folket setter ned foten?

Anbefalt stoff: L. Palevsky er sterkt kritisk til vaksinenes alarmerende høye innhold av nevrotoksinet aluminium (video på 3 minutter)

Donasjoner er det som holder oss og bloggen vår gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom dere setter pris på våre fordomsfrie og ærlige artikler, vurder da å 
1) vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, eller
2) donere via nettbank / Paypal ved å klikke HER, eller
3) handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Publisert av Motstrøms

Globetrottere og frie sjeler!

4 kommentarer om “Advarsel: Hold dere langt unna de vaksinerte!

 1. Verre kan det ikke bli, mennesket blir angrepet fra alle hold. I tillegg med dette:

  Her har du disse som har infiltrert vår regjering, domstoler, sykehusledelser, gamlehjem, barnevernet, politiet og militæret.

  https://vrillizards.webs.com/droning
  VRIL LIZARDS ~ ANCIENT TRUTH – DRONING
  VRIL LIZARDS ~ ANCIENT TRUTH – DRONING – Vril are ancient underground parasitic lizards. The parasite transfers from the vril proboscis into the human eye where the parasite then ‘drones’ it’s human host.
  vrillizards.webs.com
  Byråd Oslo Kommune, lnga Marte Thorkildsen, ble infisert i 2019. Det virker som om ingen la merke til hvordan hun plutselig skiftet karakter, fikk steinansikt og ble ufølsom. Stakkars fine jenta, men det er mange flere, hvem? Barnevernsjef Mari Trommald er heller ikke menneske men reptilrase og shapeshifter. Samme som Jensemann.

  Liker

 2. Fra 2016 ligger det i vitenskapelige publikasjoner at vi kan produsere selvspredende vaksiner.
  Siden ingen vet hva som er i disse injeksjoner så er det nærliggende å tro at det muligens er en slik teknologi som rulles ut.

  Advarslene som dukker opp er ekstremt alvorlige, og de kommer fra veldig mange hold av folk med forskjellig syn på hvordan kroppen fungerer og hvorvidt vaksinering i det hele tatt er en god ide, men de sier alle det samme at denne teknologien er svært bekymringsfull.

  Etter å ha brukt et par uker nå til å studere og grave må jeg si meg enig. Har lest igjennom et av patentene, besøkt offisielle og uoffisielle kilder, lest artikler, studert vitenskapen bak osv. føler fortsatt at jeg har null peiling, men ser på potensialet for katastrofe.

  Vil anbefale alle å se Jurassic Park. Den første filmen. Allerede der i 1993 primes sinn for den nåværende teknologien.
  Anbefaler også serien «Utopia» som går på Amazon prime.
  En mengde andre også som er relevante, men de fleste filmer og serier krever mye kunnskap for å se hva det snakkes om.
  «Fringe» er en annen som er ganske god.

  Innenfor okkulte ritualer må det være en form for frivillighet. Siden 99 prosent av verdens befolkning er underlagt slike ritualer er det viktig å gjøre sine hjemmelekser for å kunne se hva som faktisk foregår.
  Når man først begynner å se så er det ganske «in your face» hva som skjer og hva som potensielt kan skje.

  Det er ikke bare en agenda, men mange. De ønsker kaos og massedød og bruker alle midler for dette. Iboende i mennesker er det motstand mot ondskap, men linjene er ikke alltid tydelige.
  Likeledes er den påtvungne dualiteten et problem. De aller fleste lider av dette. De fleste som er selverklært «våken» har også det samme problemet.
  Kunnskap viser at ting slettes ikke er svart/hvitt, men et ekstremt bredt spekter hvor alt flyter inn i alt annet. Så det er egentlig ingen absolutte linjer, det kommer an på omstendighetene.
  Denne troen på rett og galt gjør at mennesker lettere kan bli kontrollert.

  Veldig mye mer både kan og bør sies, men alt til sin tid.

  Liker

 3. Virus shedding fra vaxxed til unvaxxed er eneste bekymringen min om dagen. Slik jeg tenker det er dette enten en måte å skremme oss til å samles, eller så er dette reelt. Om det er reelt så kommer alle til å bli smittet en gang før eller siden. I første omgang har jeg valgt å holde avstand fra de som er vaksinert, men jeg kan ikke isoleres 100% resten av livet, så håper på løsning.

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: