Vaksiner og vaksinepass: hvorfor holder vi på med dette?

kiri_150x235Akkurat som andre norske kommuner har også Lindesnes kommune praktisert korona-smitteverntiltak. Innbyggerne har vært *oppfordret* til å avlyse eller utsette fritidsaktiviteter og samlinger for barn og unge, både innendørs og utendørs. Sukk, denne dritten kommer de drassende med FORTSATT, enda vi lenge har visst at barn og unge forblir symptomfrie selv om de skulle bli smittet av viruset, og at symptomfrie mennesker IKKE vil holde liv i pandemien ved å spre smitte.

I forrige uke ble det registrert 77 tilfeller av koronasmittede innbyggere i Lindesnes kommune, og så seint som i går, fredag 23. april 2021, ble det registrert tjue nye smittetilfeller i samme kommune. Ni av disse var sykehjemsbeboere, Der seks var fullvaksinerte, dvs. hadde fått to vaksinedoser. De tre andre sykehjemsboerne hadde fått én dose.

Konsekvensen av fredagens «sjokkerende oppdagelse» av 20 nye smittetilfeller, ble to nye restriksjoner: kommunen oppfordret til å holde to meters avstand til andre, og ha maks to gjester på besøk.

Her gjelder det for det første om å legge merke til ordbruken, nemlig at kommunen har OPPFORDRET folk til noe. Dette må altså betraktes som ANBEFALINGER, IKKE som påbud. Merk dere dette Lindesnes-beboere, sånn at dere ikke misforstår og tror at dere kan bli botlagt eller på annet vis straffet for f.eks. å gi hverandre en klem. For det andre gjelder det å skjønne at Lockdown-tiltak som det her er helt tullete sett fra et vitenskapelig, statistisk ståsted. Vi vet nemlig at jo strengere lockdown-tiltakene er, jo MER vil viruset spre seg. Dette er noe blant andre Nick Hudson i Pandemics – Data & Analytics (PANDA) har avslørt:

Nick Hudson i PANDA med statistikk som viser at lockdown-tiltak
gjør det MOTSATTE av det vi blir innbilt

Og like viktig: Vaksinen kan åpenbart IKKE hindre at man blir smittet, noe denne hendelsen i Lindesnes (og andre steder) viser. Det er også usikkert hvorvidt vaksinen faktisk virker ved å forhindre de vaksinerte i å bli sjuke etter å ha blitt smittet. Påstander om beskyttelse mot å bli syk via vaksinen fra f.eks. AstraZeneca har IKKE blitt dokumentert, ettersom AstraZeneca insisterer på å holde disse tallene for seg selv… Hmm… Dette betyr følgende: Vaksinen hindrer IKKE de vaksinerte fra å bli smittet, og hvis den heller ikke kan forhindre de smittede fra å bli syke så er HELE poenget bak vaksinepass borte. Det betyr at de IKKE kan kreve at folk skal vaksinere seg for å begrense smittespredning, siden det ikke finnes bevis for at vaksinen faktisk har denne effekten.

Are snakket også om bl.a. dette under hans siste appell i Bergen den 17. april:

Are holder appell 17. april, under Røde Luer Bergens arrangement i Torgallmenningen

Så husk på det jeg har sagt her og alt annet som ikke henger på greip i «sirkus Korona». Sannheten er at «makta» stjeler menneskehetens rettigheter og individuelle friheter, mens de lyver om dette viruset og de tilhørende smitteverntiltakene som årsaken til at de gjør det. Stopp utrullingen av den nye verdensordenen! Vi vil ikke ha denne faenskapen! Overgrep fra statens side krever at gode mennesker står fram og er sivilt ulydige. Drit i reglene og klem i vei. Og vær sammen med alle de du vil, uansett hvor mange det måtte dreie seg om. For DET skaper nemlig helse og trivsel…

All min kjærlighet…

Kilde: TV2

Donasjoner er det som holder oss og bloggen vår gående!
Are og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom dere setter pris på våre fordomsfrie og ærlige artikler, vurder da å 
1) vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, eller
2) donere via nettbank / Paypal ved å klikke HER, eller
3) handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Publisert av Motstrøms

Globetrottere og frie sjeler!

En tanke om “Vaksiner og vaksinepass: hvorfor holder vi på med dette?

  1. Kan anbefale alle som leser dette om å bli medlem av Foreningen for Fritt Vaksinevalg. Gi de gjerne også ekstra penger. Personlig har jeg gitt over 1000 kroner til de, inkludert at jeg har blitt medlem. Kampen om vår frihet står nå, og da er det viktig at vi kjemper mens vi kan.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: