Hvem står bak spredningen av Morgellons i munnbind?

Av Are.

are

I løpet av de siste par ukene har jeg støtt borti stadig flere eksempler på folk som poster close-up videoer av munnbind. På disse videoene framgår det at munnbindene inneholder «intelligente» tråder / fibre med sin helt egen autonomi. Også bomullspinnene som brukes i forbindelse med PCR-testen for Koronaviruset er oppdaget å ha disse fibrene i seg. Fibrene responderer åpenbart på stimuli utenfra, og er i stand til å bevege seg selvstendig. De har blitt kjent som «morgellonsfibre», og skal kunne forårsake en ganske smertefull sykdomstilstand, såkalt morgellons. De syke vil oppleve å få stygge åpne sår, hvor disse parasittiske fibrene sprenger seg vei ut av huden. Morgellons-rammede mennesker opplever også at fibrene kommer i flere farger, og i noen tilfeller utgjør de lange tråder eller hele trådbunter.

Dette høres sikkert tøysete ut for de som hører om dette for aller første gang, men jeg selv har vært klar over fenomenet i flere år. Nå er jeg ikke lengre i tvil om at «noen» faktisk planter disse intelligente morgellons-fibrene i munnbind, med det resultat at vi puster de inn. En norsk dame sendte meg i går en video hvor hun hadde filmet disse fibrene på et kontaminert munnbind. Se video nedenfor.

Det er teoretisert at fibrene, etter å ha vært pustet inn, finner veien inn i hjernen og annet kroppsvev. Her fungerer de som et mellomledd mellom vertens DNA og informasjon sendt utenfra i form av elektromagnetiske bølger. En enklere måte å si det på, er at de rett og slett fungerer som antenner for strålebasert informasjon fra informasjonskilder i omgivelsene. Hvilke strålekilder dette kan dreie seg om, er ikke fastslått, men vi vet nå at noen såkalte «mobil-basestasjoner» i realiteten er militariserte installasjoner i kamuflasje.

Her er videoen jeg fikk fra en norsk facebook-venn i går, tirsdag 6. april. Damen hadde tatt et munnbind og spredd det utover bunnen av en ildfast form. Deretter hadde hun helt kokende vann over munnbindet, og resultatet ble synlig bare få minutter etterpå:

Tilsendt video fra norsk facebookvenn som helte kokende vann over et munnbind

Morgellonsfibre hevdes av noen å være av utenomjordisk opprinnelse, skjønt akkurat dette blir vanskelig håndterbar informasjon. Men det vi med sikkerhet kan hevde, er at det finnes morgellonsrammede mennesker hvor fibre av ukjent natur kommer ut av huden deres. Disse menneskene opplever, sjokkerende nok, svært ofte å bli henvist til psykiatri med sitt problem, selv om sårene og fibrene er godt synlige(!) Så mye for den berømmelige «skolemedisinen»… Selv om dette fenomenet er 100% fysisk påviselig, blir det gjort til psykiatri når det medisinske etablissementet enten ikke har noen forklaringsmodell eller ikke våger ta tak i problemet.

Det later til å skjule seg en sivilt ukjent tekonologi bak morgellonsfibre. Vi er her vitne til (halv)syntetiske «ormer» eller fibre med sin egen autonomi, og som dessuten er motstandsdyktige ovenfor høye temperaturer. Enkelte rapporter hevder også at morgellons har blitt observert i chemtrails.

En kort video med noen morgellons-rammede mennesker….

Til slutt, for de som vil vite litt mer om morgellons og relaterte våpenteknologier, er Harald Kauz Vella en ressursperson. Han har brukt vitenskapelig metode og forsøkt å kaste lys over denne problematikken hvor menneskeheten angripes via sammensatte og høyst raffinerte våpenteknologier som er holdt hemmelig for oss. Dette er vel verdt en lytt:

Den «norsk-tyske» vitenskapsmannen Harald Kauz Vella i et foredrag fra 2015. Her snakker han om relaterte våpenteknologier som blir brukt til å ta ned menneskeheten…

Få hodet opp av sanden!

Dette med morgellonsfibre i munnbind føyer seg altså inn i et langt større bedrag kjent som koronakrisen. Det finnes åpenbart fortsatt mennesker som lever i villfarelsen om at «Covid-19» er en reell medisinsk krise, men disse menneskene gjør meg egentlig bare trist. Er nesten i ferd med å miste tålmodigheten med denne gjengen som har nisselua så behørig tredd nedover øya. De legger for dagen en naivitet jeg vil karakterisere som nærmest samfunnsfiendtlig, og deres mangel på kritisk tankeevne vil trolig bli deres bane. Med dette sikter jeg til at de trolig allerede har tatt den hyper-eksperimentelle mRNA-hastevaksinen – som det aldri har eksistert noe behov for. Forsker og professor Dolores Cahill redegjør nærmere hva disse vaksinerte menneskene må påvente i årene som kommer, og det er dessverre ikke særlig hyggelige framtidsutsikter:

Professor Dolores Cahill om forventet livslengde etter å ha tatt mRNA-vaksinen

Donasjoner er det som holder oss og bloggen vår gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom dere setter pris på våre fordomsfrie og ærlige artikler, vurder da å 
1) vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, eller
2) donere via nettbank / Paypal ved å klikke HER, eller
3) handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Publisert av Motstrøms

Globetrottere og frie sjeler!

11 kommentarer om “Hvem står bak spredningen av Morgellons i munnbind?

  1. Hvor finner jeg videoen av Professor Dolores Cahill om forventet livslengde etter å ha tatt mRNA-vaksinen?Hadde vert kjekkt å fått med seg hele.

   Liker

 1. Jeg har sjekket dette selv i to munnbind. Bare å legge det i en skål med vann og etter ca en time er det dekket med svarte tråder. Man må bruke lupe/forstørrelsesglass for å se de. Løfter du de opp med en pinsett så spreller de noe veldig. Jeg prøver å fortelle dette til så mange som mulig, men folk er ikke villig til å teste det ut engang. De vil bare ikke tro på det!

  Likt av 1 person

  1. sjekket litt nå jeg også. Finner disse svarte trådene, og så sjekket jeg et vanlig dopapir, samme der. Det jeg antar da er at dette er støv. Så skal se om jeg kan få ordnet et sterilt rom – åpne en pakke med dopair eller maske inne i det støvfrie rommet, så for jeg se om de også dukker opp der. Men jeg ser ikke noe bevegelse i de svarte trådene.

   Liker

 2. Takk for viktig artikkel Are 🙂

  Morgellons ormer har vært kjent lenge, helt siden 90 tallet via chemtrails. Som Hans sa så er dette et av deres mest suksessfulle prosjekter.

  At de nå tilsetter dette i masker og wattpinner viser at spredning av morgellons via chemtrail ikke har vært særlig suksessfullt.

  Mange som blir infisert orker ikke den vanvittige kløen der de ikke ser annen mulighet enn å ta livet av seg selv.

  Her på Morgellons.com finner du en rekke svært gode dokumentarer om emnet. En vask eller bad med hydrogenperoksid eller eddik løser problemet med morgellons i huden, innvortes vet jeg ikke.

  https://www.morgellonsmovie.org/

  Jeg tror at et el-sjokk vil kverke disse ormene, altså at du holde i en tennplugg eller tar i en el fluesmekker med fuktige fingre eller rett og slett setter en spiker i en stikkontakt.

  Agendaen er klokkeklar, det er som alt annet fra satanistene i dypstaten…. Kontroll, kontroll og atter kontroll.

  Tviler på de er så mange som ønsker disse ormene kravlende rundt i hjernen sin, så vi får forske mer på hvordan vi skal bli kvitt dem … ta masker i vannbad og tilsette diverse ting som kan ta knekken på ormene uten å skade verten.

  Om det er utenomjordisk teknologi eller ikke er helt umulig å bevise så hopp over den delen når du informerer andre om djevelskapen. At det er psykopat teknologi er det lite tvil om.

  Her en link om morgellons i masker og wattpinner.

  https://liberlysing.no/2021/04/03/morgellons-teknologiske-parasitter/

  Frem til vi vet mer så ikke bruk masker, der det er påbudt skal du bare klippe ut et tøystykke eller annet som ligner på en maske og bruke.

  PCR tester vet jo alle her er helt ubrukelige og ikke kan finne annet enn falsk positive så de skal du hold deg langt unna.

  Liker

   1. Det skal vist være farlig sier de, men jeg tar aldri ut noen sikring når jeg legger opp el ting, får jo alltid litt støt, men det er jo bare artig …. litt skjelven noen minutter så er man fin igjen …… har man noen chipp eller smart dust i seg så kortslutter alt sånt. 🙂

    Liker

 3. Denne her forklarer det meste om agendaen til Morgellons Are.

  Tusen millioner takk for den fantastiske jobben du og Kiri gjør 😀

  have been dealing with Morgellons for 7 years. I have been reading everything written on it since. This is my first time posting . I have not been back to Morgellon site in over a year , only hearing no hope and only pain got old. I have recently been experiencing the “having no brain ” and the lost of my personality. I no longer can do simple math , think of my next word and the Carrie who was funny and quick witted is gone too. I did not know till now this is from this . Another shocker finding recent post are hard to find . Most are 2016 and older. Kinda scary to see how we all are morphing into a quiet , excepting , Gellons. And writing this I see why…. took a whole hour to get this typed. I’m hoping the good Lord takes from this Hell soon! God bless us All!

  2 fine linker her med mye info om morgellons.

  https://www.lymephotos.com/

  https://vaccineliberationarmy.com/2012/01/30/morgellons-disease-nanoworms-the-fetal-stage-of-transhumanism-it-is-upon-us/

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: