Portforbudet ble sablet ned, men det er allikevel ikke rom for å hvile på laurbærene…

Av Are.

are_thmb_fin
Are

Klokken 07:05 i morges, onsdag 17. februar, meldte VG at det ikke vil bli innført norsk portforbud allikevel. I alle fall ikke i denne omgang. Gir dette oss grunn til å feire? Ja, men med et jordnært forbehold…

Som noen kanskje husker fremmet regjeringen 8. januar et lovforslag om portforbud, og sendte det ut på høring. Nå viser det seg at dette forslaget møtte betydelig motstand og har nå blitt lagt vekk. Både SV, Sp og FrP stemte blankt nei. I tillegg kom det inn 1400 høringssvar, hvorav 1200 var fra privatpersoner. Det er vel neppe stor tvil om at innholdet i disse høringssvarene var sure oppgulp mot regjeringens forsøk på å kneble folk enda mer. Motstanden mot lockdown-politikken ellers i Europa har også økt markant i løpet av de siste ukene, hvor en nederlandsk domstol nå har erklært lockdown for ulovlig og opphevd den. (Ikke ett eneste ord om dette i norsk rikspresse). Dette har muligens også hatt sitt å si for at regjeringen nå trekker til seg klørne. Bravo!

17. februar: VG kommer med gledens budskap…

MEN, og her er et men… Etter at sjampisen er drukket og feiringen unnagjort, må vi ikke falle for fristelsen til å hvile på laurbærene. Vi må ikke tro at NWO- og FN-pakket i vår tyranniske regjering har til hensikt å legge ned sverdet med dette. Kanskje vil vi nå oppleve at de slår tilbake med et nytt mutert virus, et virus som trolig vil bli framstilt som MYE mer smittsomt enn det forrige! For, ja, fokuset vil nok fortsatt være på smittetall istedenfor dødstall. Smittetall er nemlig mye lettere å konstruere opp på falskt grunnlag.

En annen mulighet er at regjeringen på nytt får et innfall om å praktisere føre-var-prinsippet i helsepolitisk sammenheng. (Dette er jo et prinsipp som burde blitt praktisert i alle sammenhenger, men det skjer ikke i forbindelse med for eksempel giftige plantevernmidler sprayet på maten vår, mikrobølget stråling ala 5G osv.). Det betyr at regjeringen vil bruke strategien hvor den «ikke tør ta noen sjanser med hensyn til det muterte virusets smittsomhet, og derfor må stenge ned». Skjønner?

Min formaning er at vi alle må holde øyne og ører åpne for nye framstøt fra herskerpakket, og husk at den overordnede strategien vil være den samme gamle, nemlig i form av inkrementer (små steg av gangen): «Ta bort to pund av befolkningens frihet og rettigheter, og gi deretter ett pund tilbake. Sett deretter sterkt mediefokus på det ene pundet som ble gitt tilbake». Sagt på en annen måte: To steg fram og ett tilbake. Sånn ruller man ut et tyranni mens man opprettholder illusjonen om vår alles snille mor — staten.

Kilde: VG

————————–
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom dere setter pris på innsatsen vår, vurder å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via nettbank / Paypal ved å klikke HER. ELLER du kan handle i nettbutikken vår – klesplagg med tankevekkende motiver og høy kvalitet kan fås kjøpt HER. Alle monner drar..

Hjertelig takk! hjerte_fin

Publisert av Motstrøms

Globetrottere og frie sjeler!

En tanke om “Portforbudet ble sablet ned, men det er allikevel ikke rom for å hvile på laurbærene…

  1. Det er forhåpentligvis krampetrekningene vi ser her, men som enda kan bli langvarige. Denne må ut til mange, problemet er at Microsoft fölger med meg og har erklärt meg som fiende og redusert mine adressater kraftig.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: