Mulig avsløring: Er dette den egentlige, mørke hensikten bak koronavaksinen?

Av Are.

are_thmb_fin

Are

I går ble jeg sittende og lytte til fagfolk som diskuterte utviklingsprosessen til koronavaksinene. Her ble det tatt opp noe som jeg selv lenge har gått og undret meg over, nærmere bestemt det faktum at legemiddelgigantene har hoppet bukk over de forskriftsmessige dyrestudiene. Det kan nemlig skjule seg en temmelig ondsinnet plan bak dette…

Det er ansett for god etikk å innlede studier av farmasøytiske midler med først å studere midlenes effekter på dyr. Men dette trinnet har de sløyfet i forbindelse med de genteknologiske koronavaksinene som allerede gis til folk verden over. Jeg mistenker at grunnen til denne «forsømmelsen» kan skjule noe langt mørkere enn de fleste våger drømme om…

Har du hørt om begrepet ’antistoffavhengig forsterkning’? Trolig ikke, men i fortsettelsen skal du få vite litt mer om hva dette er for noe. Begrepet beskriver nemlig en biologisk reaksjon som raskt kan medføre at mengder av mennesker vil omkomme etter å ha tatt den mRNA-baserte koronavaksinen.

Også tidligere har man forsøkt å lage koronavaksiner, men det viste seg vanskelig. Til å begynne med utviklet forsøksdyrene tilfredsstillende mengder antistoffer etter vaksineringen, og alt virket lovende. Men når dyrene senere ble utsatt for smitten, skjedde det noe uventet: immunforsvaret deres gikk amok og angrep eget kroppsvev. Dette resulterte i stygge dødsfall, og det framstod som klart at vaksinen var årsaken. Dette paradoksale fenomenet kalles antistoffavhengig forsterkning. Som følge av denne uhyggelige oppdagelsen ble videre utvikling av koronavaksiner skrinlagt.

Stansen i utvikling var status helt fram til i fjor, da koronakrisen rammet oss. Da oppstod det nemlig en ny og særs sterk interesse for å utvikle en koronavaksine mot det nye SARS-CoV-2 viruset (som — OBS — fortsatt bare er antatt å eksistere).

Jeg har tidligere sagt til Kiri at jeg lurer på om ikke dette kan peke mot den egentlige hensikten med denne vaksinen. Mistanken min går i retning av at legemiddel-kartellet ønsker å depopulere Jordas befolkning kraftig med koronavaksinen. For hva vil skje når de vaksinerte etter noen måneder kommer i kontakt med smitten? Jo, de vil kunne lide samme skjebne som de nevnte forsøksdyrene: voldsom immunologisk overreaksjon, massiv vevsskade og død.

Et spørsmål blir da om de pårørende i etterhånd vil skjønne å knytte disse dødsfallene til koronavaksinen — en vaksine som avdøde kanskje fikk mange måneder i forveien. Trolig ikke. Slike dødsfall vil nok tvert imot bli tilskrevet et oppdiktet, nytt mutant-virus. Kanskje vil de kalle det for «SARS-CoV-3» og sykdommen «Covid-21»?

På denne måten kan de altså ha planlagt å depopulere Jordas befolkning helt ned til 500 millioner. Underveis vil vi trolig fortsette å løpe rundt med munnbleie, mens vi iherdig praktiserer 2 meter sosial distansering. Mer livredd enn noensinne. Tallet 500 millioner har jeg forresten fra de mystiske Georgia Guidestones, som er et digert stein-ornament i Elbert County i den amerikanske delstaten Georgia. På disse steinene står det beskrevet et mål om å «holde menneskeheten under 500 millioner individer i uavbrutt balanse med naturen». Kilden bak steinene er ukjent, men denne målsetningen er jo som snytt ut av røven til herskerpakket bak den nye tyranniske verdensordenen. Det vil si nøyaktig de samme kreftene som står bak koronavirus-svindelen.

Påskriften til Georgia Guidestones forteller litt om hvilke planer maktkabalen har for resten av oss

Tilbake til tema: I videoen under diskuterer fagfolket mulige konsekvensene av koronavaksinen og fenomenet med antistoffavhengig forsterkning. Det viste seg at legen Carrie Madej hadde samme mistanke som meg selv:

Fagfolket drøfter koronavaksinen. Med lege Carrie Madej, professor Dolores Cahill og flere…

En annen relatert video som er verdt å se kan du finne her.
————————–
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom dere setter pris på innsatsen vår, vurder da å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via nettbank / Paypal ved å klikke HER. ELLER du kan handle i nettbutikken vår – klesplagg med tankevekkende motiver og høy kvalitet kan fås kjøpt i nettbutikken vår – HER. Alle monner drar..

Hjertelig takk! hjerte_fin

15 svar til “Mulig avsløring: Er dette den egentlige, mørke hensikten bak koronavaksinen?”

 1. anders pedersen sier:

  kjempebra Are! Satser heller på sende denne ut idag massivt. Hold koken så godt som mulig, vi er i ferd med å vinne mens galskapen tar overhånd. Pressa er paniske nå og vil begynne å dreie.

  Liker

 2. kjell108 sier:

  – Jeg mistenker at grunnen til denne «forsømmelsen» kan skjule noe langt mørkere enn de fleste våger drømme om…

  Gårdagens forsideoppslag Dagblad om kalorier

  – Honning blir som sukker

  Ifølge «professor i medisin» skyldes vektøkning differansen mellom hva man inntar og hva man forbruker. Så regner han ut «hvor mye vekta vil øke» dersom man har sukker (honning) i teen.

  Hvor mange tror Dagbladet er så dum som de gir seg ut for? Ha i bakhodet Dagbladet «ikke har sett noe» valgfusk i presidentvalget.

  Liker

  • anders pedersen sier:

   Dagbladet samt alle under Schibsted er i Sionistenes makt og vil få en traumatisk oppvåkning. Mange vil velge å ta sitt eget liv når de forstår at de har bidratt til lögn og bedrag i en mannsalder.

   Liker

  • anders pedersen sier:

   i denne video er alt sagt om hvor satanisk Norges mynigheter egentlig er. Erna f.eks. elsker å drepe sine egne. Hun ble jo også ulovlig infiltrert av satanisten Belenoff fra Glamiscalling for å utföre denne oppgave.

   Liker

 3. Mathias N. Jord sier:

  Og hvem står bak ondskapen?

  Liker

  • Motstrøms sier:

   The usual suspects, den globale maktkabalen – slike som Rothschild, Rockefeller, m.fl. Her er en bok om dette herskerpakket:

   Liker

  • anders pedersen sier:

   Jödene står bak gjennom den Israelske ambassade i Oslo som har maktet å infiltrere hele den norske forvaltning, bankvesenet, domstollene, politiet, NAV, fastlegeordningen, Barnevernet; alt for å gjennomföre deres verdensplan i Agenda2030. De har i tillegg infiltrert sin terrorgruppe MOSSAD som snikmyrder alle dissidenter og varslere, siste mann under torva var Kurt Oddekalv. Alt dette gjör disse Undrmenneskene under dekket av Anti-Semittisme slik at alle som kristiserer Jödene for mord og grov kriminell virksomhet blir beskyldt for anti-semittisme. Alle nordmenn har falt i denne fella og blitt hjernevasket til å tro at Jödene kan ikke gjöre noe galt etter alle lidelsene de har gjennomgått. Faktum er at Jödene (spesielt Cabad Lubavitch org) de tok livt av 66 millioner kristne russere mellom 1918 -1954 samt 77 ungdommer på Utöya i 2011 med dum-dum kuler. Og hvorfor med espanderende ammuniisjon? Les deres Talmud så vil alle forstå.

   Liker

   • kjell108 sier:

    – Jödene står bak

    Dette er det samme som hva vi finner i Mein Kampf. Selv om vi idag har tilgang til 100 ganger mere litteratur enn på 1930-tallet, politisk står verden stille. Det er det samme vrøvlet.

    Liker

   • På bakgrunn av denne ondsinnede konspirasjonsteorien fra «Sions vises protokoller» har jødene alltid måttet lide. Den førte bl.a. til Holocaust under 2. verdenskrig. Virkelig trist at du tror på dette!

    Liker

   • kjell108 sier:

    «Sions vises protokoller» er et frimurererskrift ifølge teksten i «Sions vises protokoller», Tittelen «Sion» er falsk.

    Liker

   • kjell108 sier:

    http://www.freemasonrywatch.org/yorkrite.html

    Oversikten på linken bekrefter hva jeg sier. York Rite (frimurere) er full av referanser til Korstogene, men mangler referanser til Judaisme
    (dette vil Wikipedia omskrive til «full av referanser til jødene, men mangler referanser til frimurerne. Wikipedia promoterer at «Sions vises protokoller» er om «jødene». Så vil Wikipedia promotere at «Sions vises protokoller» ble brukt av Tsaren for å diskreditere jødene i Russland. Også bare tull. Mein Kampf forsetter der Wikipedia slutter)

    Likt av 1 person

 4. anders pedersen sier:

  Masseutsendte den förste om viruset fra deres rapport. Meget overbevisende og enkelt forklart, den går ut til ca 3000.
  Den andre begynner imorgen. Dette kan dere Are og Kiri, vi er mektig stolte av dere.! Microsoft plager meg hele tiden siden de har oppdaget mine masseutsendinger, og selv om jeg betaler for nesten ubegrenset kapasitet så har de likevel redusert fra 6000 (sekstusen) ned til 500 pr dag. Jeg har oppdaterterte adr-lister på ca 8500, de fleste til utlandet.

  Liker

 5. Bjørn sier:

  Du er fortsatt like dårlig på kildehenvisninger.
  Det kunne jo fx være greit å dokumentere dette dyreforsøk, og hvor er det lovfestet at vaksiner skal først testes på dyr.
  Dokumenter disse to tingene, så snakker vi….

  Liker

 6. […] er grunnen til at denne panikkskapende informasjonen havner på trykk? Jeg skrev tidligere om faren for såkalt antistoff-avhengig forsterkning, hvor vaksinen mot Covid-19 har en kontraproduktiv effekt og forsterker infeksjonen når de […]

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: