Kjeltringpakket har klart det: De har kjørt Oljefondet og gamle Norge konkurs!

Av Are.

Det er sikkert mange nordmenn som har lurt på hvorfor våre egne myndigheter har vedtatt å investere Oljefondets midler utenfor Norge. Disse midlene er nemlig vedtatt å skulle investeres i utlandet og ikke her til lands, hvor de kunne kommet trengende nordmenn umiddelbart til gode. Hvorfor det? Konsekvenser har blitt at mange norske familier nå sliter for å få endene til å møtes økonomisk, selv om vi bor i «ett av verdens rikeste land».

Eksempelvis kunne regjeringen valgt å bruke en forsvinnende liten del av Oljefondet på å fullfinansiere veiutbyggingen her til lands. Slik kunne vi avviklet alle bompengestasjonene, og derved muliggjort det å eie en bil for ubemidlede norske familier. Bare som et eksempel, mener jeg.

Jeg har sett frustrerte nordmenn kalle denne politikken for trakasseri, og de har nok rett i det. Dette er intendert trakasseri, basert på et pengesystem som forvaltes av rene kjeltringer på en måte som gjør det stadig vanskeligere for folk flest å greie seg økonomisk!

Presentert for offentligheten forklares Norges konkurs slik:
– Inntektene stuper mens utgiftene øker
– Oljefondet er i praksis allerede tømt
– De kommunale utgiftene vil øke
– Stadig færre yrkesaktive skal finansiere stadig flere arbeidsløse
– Arbeidsplassene som nå har blitt borte under koronakrisen, vil muligens aldri komme tilbake
– Selv uten korona-tiltak, er utgiftene til staten for høye

Merk min utheving ovenfor: finansminister Jan Tore Sanner forsøker her å nedtone betydningen av den katastrofale koronakrisen som hans egen regjering har kokt sammen og utsatt befolkningen for.

Per i dag dominerer det offentlige Norge økonomien, hvor 2 av 3 kroner nå er offentlige penger. Statens enorme utgifter øker stadig, og pengene går bl.a. til svindler som koronakrisen og såkalte klimatiltak. Våre barn og barnebarn blir de som må ta regningen for det stadig økende underskuddet — et underskudd som baserer seg på at vi i dag blir utsatt for svindel på høylys dag
– Fremtidige generasjoner vil indirekte betale for dagens offentlige forbruk gjennom høyere skatter eller lavere offentlig forbruk enn ellers, sier finansminister Sanner.

Finansministeren skriver at underskuddet i nasjonalbudsjettet er anslått å øke med 150 milliarder kroner mer enn opprinnelig budsjettert. Dette er tre ganger så mye som under finanskrisen. En finanskrise som for øvrig også var fingert, skapt med overlegg. Kriser som dette oppstår nemlig ikke ved at «markedet bare utvikler seg slik». Det er intendert!

Ved nyttår antas Oljefondet å være verdt rundt 10.300 milliarder kroner, vel og merke hvis ikke «klimapolitikk» greier senke verdien betydelig. (Les: Hvis ikke markedet manipuleres slik at oljeprisen daler). Folketrygdens utbetalinger til alderspensjon vil til neste år utgjøre 9201 milliarder kroner. I tillegg tilkommer 900-1000 milliarder kroner i såkalte «pensjonsforpliktelser» (SPK). Målt opp mot Oljefondets midler er det altså fint lite igjen når pensjonspengene er utbetalt.

Nasjonalbudsjettet med kvelerløkke rundt halsen. Kilde: Nettavisen

Situasjonen vi befinner oss i peker i retning av et plott forfattet av bankmafiaen og maktkabalen for øvrig. Planen er å slå den Vestlige verden konkurs og flytte verdens finansielle sentrum, trolig til Asia og Kina. Deretter vil det europeiske konkursboet — realverdiene — kunne kjøpes til loppemarkedspriser av den samme mafiaen som drev denne massekonkursen fram. Så vil en lignende konkursprosess begynne på nytt, denne gang i Asia. Mens denne syklusen gjentar seg over århundre på stadig nye kontinenter, kan familiene som kontrollerer bank- og pengesystemet fortløpende kjøpe opp konkursboene (realverdiene). I så måte sies Rothschild-familien — bankfamilien framfor noen — å være god for flere hundre trillioner dollar.

Jeg skal ikke utbrodere det nasjonale regnskapet her for mye. Det er også så mye usikkerhet rundt disse pengene og om de noen gang har eksistert annet enn «på papiret», at det ville blitt meningsløst. De spesielt interesserte kan følge kilde-linken på slutten av denne artikkelen for å lese mer om de konkrete (men usikre) tallene i denne sammenheng. Avslutningsvis vil jeg bare påpeke et faktum som nesten alle synes å overse: den finansielle situasjonen hvor penger i praksis oppstår i form av stadig økende gjeld, er skapt! Det hadde ikke behøvd å være slik at alle måtte tilbringe halvparten av livet sitt på en jobb de kanskje ikke engang liker. I dette pengebaserte samfunnet er vi helt avhengige av tilstrekkelig med penger for å kunne ha muligheten til et godt liv. Alt dette drives av misantrope krefter, for at noen få skal kunne slavebinde den enorme majoritet.

Personlig er jeg ikke verken overraska eller særlig lei meg for at vi nå går på dunken økonomisk. Pengesystemet og oljen har hele tiden vært et stort bedrag. Regjeringens støtte til utallige NGO’er likeså, ettersom vi vet at disse NGO’ene er rene svindler. Ta f.eks. Clinton Foundation som vi har donert bort flere hundre millioner til. Ta også Norges bidrag til terror-cellen kalt Nato. Nato gjør «våte jobber» (blodige operasjoner) over alt på vegne av maktkabalen, og raserer land under skinn av at dette er vestlig frigjøring. Og så må Norge selvfølgelig bidra til å bygge opp disse lendene etter at Natos regimeskiftekriger er over. Ting som dette utarmer statskassa, og gjør at landet og dets velferd må bygges ned. Parallelt med dette mister folket rettigheter og stadig mer av friheten sin. Det er på tide at vi får øynene opp for at vi holdes som slaver under en økonomisk pisk. Først når vi erkjenner dette, kan vi bygge noe nytt og bedre. Det betyr at denne artikkelen i realiteten formidler et gledens budskap, nemlig at den folkeoppvåkningen som foregår akkurat nå vil endevende hele dette ondet vi nå er vitne til.

Det sies at utenomjordslige og høyere utviklede sivilisasjoner ser på vår sivilisasjon som primitiv. «Tenk, jordboerne må kunne betale for seg for å kunne ha tilgang på et godt liv!» Nå skal ikke jeg gjøre dette til en diskusjon om utenomjordslig liv finnes eller ikke, men det er et poeng ute og går her.

Vi har brukt feil type byggeklosser undre byggingen av den nåværende sivilisasjonen, tatt i betraktning den lave graden av åndelighet som vi besitter. En samfunnsforvaltning som vår vil derfor alltid bli infiltrert og kidnappet av egosentriske, og bli styrt på en måte som kun gavner noen få. På bekostning av resten. I tillegg til pengesystemet er «stat», «regjering» og «myndigheter», slik vi kjenner de, noen av de mest åpenbare symptomer på en feilslått sivilisasjon…

Kilde: En tidligere artikkel av Harald Wibye opprinnelig publisert i Norgesavisen, og Nettavisen,

————————–
Vil du gi oss en hjelpende hånd?
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Vi trenger imidlertid støtte for å kunne bruke så mye av tiden vår på denne bloggen og den tilhørende gruppa i diverse sosiale medier. Så dersom du finner verdi i innsatsen vår, vurder å sende oss en slant enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Publisert av Motstrøms

Globetrottere og frie sjeler!

5 kommentarer om “Kjeltringpakket har klart det: De har kjørt Oljefondet og gamle Norge konkurs!

 1. Denne verdens herre/djevelen har forblindet de vanntroendes sinn, Derfor er det nesten ingen som bryr seg om at skuta de er ombord i er på veg til dypet.

  Liker

 2. Oljefondet het oprinnelig pensjonsfondet fordi det var øremerket pensjonsforplikttelsene til eldrebølgen som vi viste ville komme, og erfaringene fra Nederland viser at vi ikke kan bruke disse pengene internt til å øke vår velstand da det vil øke vedlikeholdskostnadene den dagen pljen tar slutt.

  Liker

  1. – øremerket pensjonsforplikttelsene til eldrebølgen

   0% sant. Enda har ikke 5 øre fra Oljefondet blitt overført til Folketrygden. Bortsett fra 2014 eller 2015, ingenting overføres fra Oljefondet til statsbudsjettet. Det som Hegnar kaller avkastning er 90% tilført oljeskatt

   Liker

 3. -Folketrygdens utbetalinger til alderspensjon vil til neste år utgjøre 9201 milliarder kroner. I tillegg tilkommer 900-1000 milliarder kroner i såkalte «pensjonsforpliktelser» (SPK). Målt opp mot Oljefondets midler er det altså fint lite igjen når pensjonspengene er utbetalt.

  Det er ingen sammenkobling mellom Folketrygdfondet og Oljefondet. Oljefondet har aldri vært brukt til pensjoner

  Wikipedia
  «Fondet tilføres hvert år inntekter som tilsvarer statens netto kontantstrøm fra petroleumsvirksomheten, samt avkastningen av fondets formue. Fra fondet blir det trukket et beløp som går med til å dekke det oljekorrigerte underskuddet på statsbudsjettet.»

  Altså, for hvert år hvor Norge går med overskudd (gjeldende fra 1998, 9 av 10 åe), bokfører man det som at Norge går med underskudd.
  Hver dag overføres oljeskatt til Norges Bank. Det heter at årlige oljeskatt fra oljeselskapene ikke skal regner som årlige inntekt. Man formulerer det som brukes av årlige oljeskatt som å «brukes fra Oljefondet». Det er 100% bedrag.

  Liker

 4. Folketrygdens samlede forpliktelse oppgis til 9000+ mrd. Folketrygden finansieres fortløpende med skatt, og Folketrygden er selvfinansierende.
  Skatt til pensjon er beregnet til 9000 mrd. Hvis de feilregner endrer de skattesats.

  Nå må folk tro at skatt til pensjon ikke dekker pensjoner i Norge. Skatt til pensjon dekker pensjoner i Sverige og Danmark, men ikke i Norge, må folk tro. Helt feil

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: