VARSKU: Kan norske myndigheter vennligst forklare DETTE for norske borgere?

are_thmb_fin
Are

Jeg har snublet over en meget spesiell side på Internett [1]. Kilden bak er av militær art [2]. På siden kan vi bl.a. lese om framtidige militære prosjekter, men vel så interessant er opplysninger om forventet endring i folketall for de forskjellige landene fram mot år 2025. Jeg tør påstå at informasjonen her er temmelig oppsiktsvekkende lesning! Ja, faktisk skremmende!

Det står oppført på denne militære siden at Norge i 2017 hadde 5,3 millioner borgere. Dette tallet bekreftes av Store Norske Leksikon på nett [3]. Videre kan vi på samme militære side lese at den forventede norske populasjonen i år 2025 vil telle 3,8 millioner borgere. Vi snakker altså her om en depopulering på hele 1,5 millioner individer i løpet av 8 år, i perioden 2017-2025. Ja, du leste rett: den norske populasjonen forventes ikke å øke, men å gå kraftig ned.

Som en aldri så liten relatert kuriositet kan jeg nevne fenomenet med Georgia Guidestones i USA. Dette er et digert stein-ornament som har blitt reist, men uvisst av hvem. På disse steinene kan man lese «10 bud» som er risset inn. Her beskrives diverse dystre mål for framtiden, bl.a. å «holde menneskeheten under 500 millioner individer i uavbrutt balanse med naturen». [4] Har dette noe med informasjonen på nevnte militære side å gjøre?

The_Georgia_Guidstones_fin
Georgia Guidestones – som forteller litt om hva maktkabalen har i gjære for resten av oss

Dersom norske myndigheter kjenner til dette, kan de da vennligst forklare denne utviklingsprognosen ovenfor norske borgere? Har dette noe med kabal-organisasjonen FN å gjøre, og kanskje nærmere bestemt den drakoniske FN-planen kalt Agenda 21? For øvrig en plan hvor Gro Harlem Brundtlands forfatterskap er sentralt, og hvor den meningsløse termen ’bærekraftig utvikling’ forekommer hyppig. Har kanskje legemiddelindustrien noe med denne depopuleringen å gjøre, siden skolemedisinen p.t. er den tredje største årsak til at folk omkommer i vesten? Hva med utrullingen av 5G – er dette relatert til disse tallene? Hva med matindustrien som blir stadig mer kontaminert med gift og hvor maten blir stadig mer ribbet for naturlige næringsstoffer? Hva med disse giftstoffene som de sprer over himmelhvelvingen på daglig basis, såkalte chemtrails?

For samme periode gjelder at USAs populasjon vil synke med hele 227 millioner individer, nærmere bestemt fra 327 millioner i 2017 til 100 millioner i 2025. Dette er en depopulering på hele 70%!!! Saken synes dermed å være enda mer prekær for amerikanernes del. [5]

USA_fin

For samme periode gjelder for Sveriges del at populasjonen vil synke med 2,8 millioner individer, fra 10,0 millioner til 7,2 millioner. [6]

sverige_fin

For resten av verdens land, se her.

Kort fortalt: kan noen myndighetspersoner her være så snill og stå fram med en forklaring på disse prognosene, spesielt for Norges del? Hva er det militæret vet som befolkningen åpenbart burde vite??!

underskrift_are_blaa

Referanser:
OBS! Se opp for at informasjonen i de oppgitte referansene nedenfor kan være forandret under årenes løp! Informasjonen som er gjengitt i denne artikkelen er autentisk og det som ble oppgitt for cirka 3 år siden.
[1] http://www.deagel.com/country/Norway_c0153.aspx
[2] http://www.newsfocus.org/deagel.htm
[3] https://snl.no/Norge#-Folk_og_samfunn
[4] https://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-the-georgia-guidestones/
[5] http://www.deagel.com/country/United-States-of-America_c0001.aspx
[6] http://www.deagel.com/country/Sweden_c0192.aspx


Vil du støtte oss?
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Publisert av Motstrøms

Globetrottere og frie sjeler!

14 kommentarer om “VARSKU: Kan norske myndigheter vennligst forklare DETTE for norske borgere?

 1. Det blir spennende å se om noen våger å si noe om hva dette handler om, NWO tenker jeg og det er det få som kjenner til er min erfaring!

  Likt av 1 person

  1. HMM. Det mer interessante er hvor mange islamister som blir tilbake, kanskje vi er så heldig at de forsvinner allesammen.

   Liker

 2. Folkens. La oss være kildekritiske og ikke sluke alt av info rått! Da blir vi ikke bedre enn mainstreamerne. Vær snill å ikke vi tid til tåpelige sider som dette…Det fører ingenting godt med seg.

  Ingen vet hvem eierne av denne siden er. Hvem som helst kunne ha laget den.

  «Deagel.com is not a reliable source of information and has a history of making doom-and-gloom predictions regarding population numbers and GDP levels, dating back at least as far as April 2009. In addition, their «model» assumes an economic crisis exponentially worse than any ever seen in the world today, and not a nuclear war or pandemic (which would reasonably be the only methods to achieve the sorts of depopulation numbers predicted.)»

  https://skeptics.stackexchange.com/questions/39282/is-this-forecast-predicting-massive-global-depopulation-until-2025-legit

  Takk

  Liker

  1. Når det gjelder Deagel.com, så stemmer det at det er vanskelig å finne ut av eier-forholdet. Jeg har imidlertid her tillatt meg å feste lit til den kanadiske juristen Alfred Lambremont Webre. Jeg har fulgt med på hans arbeid og det han har utrettet for menneskehten – bl.a. ved sitt virke i Kualalumpur War Tribunal. Saken er den at Webre har undersøkt og gått god for kilden Deagel.com, og det var grunnen til at jeg våget gå ut med artikkelen. Men du mener kanskje at dette er for «enkelt»? Det er vanskelig å bedrive kildekritikk, og det skrevne ord er lett å manipulere og forfalske.

   Likt av 1 person

  2. Det er ikke noe tulleside, det er en militær analyse side som NSA, FBI, CIA, Pentagon, EU, FN og myndighetene i alle land bruker .. .det er ikke en oversikt over hva de tror skjer, men hva som kommer til å skje.

   Står det at vi skal reduseres med 1.5 millioner ja så gjør vi det, med mindre folk våkner opp og får på plass en motstandbevegelse.

   Her er all infoen man trenger.

   https://human-synthesis.ghost.io/2019/03/14/deagel-predictions/

   Liker

   1. Her er en italiensk lege som leser opp fra dokumenter som sier at vi skal reduseres med opptil 80%, det starter i 2020.

    Covid 19 er ikke navnet på et virus men navnet på en masse utryddelse program.

    Liker

 3. De sier hva dette er på siden (siden med rangeringen, langt ned på siden). De antar et stort maktskifte fra USA til Asia, og ser at historisk så er et slikt skifte assosiert med massedød. Vil tro dette ikke er noe annet enn vill gjetting.

  Likt av 1 person

 4. Hmm.. Sars Cov2 is NOT filtered out even!!

  I don’t care who posts what about this claim not supported even by the 3 first reports from Wuhan-China and also one from Vancouver Canada ..they all had in the conclusions: «NO VIRUS FILTERED OUT»

  It’s just a terrible economic war needing a guise ..
  Covid19 is the guise ..

  Liker

 5. Utrullingen av eksperimentelle vaksiner i forskjellige land for tiden passer ikke så helt verst med varslet befolkningsreduksjon i de resp. landene.

  Likt av 1 person

 6. Hei – ser ut for at de har fjernet forecast 2025. Hadde vært av interesse å se hva som stod på Israel nå som vi vet at det er mange som dør der

  Liker

 7. Jeg leste dette idag, og forsøkte å finne det som vises her. Men prognosene for 2025 finner jeg ikke noe sted. Har de blitt fjernet? Det vil isåfall kunne sees på som at noen ikke ønsker at dette skal bli kjent for folk. Setter pris på tilbakemelding, og takker for innsatsen 🙂

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: